Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Det er kompleks at købe nyt køkken. Med Plan A har vi gjort det lettere at få din køkkendrøm til at gå i opfyldelse igennem fire steps.

Vi insisterer
aubo køkken, bad og rum er breeam dokumenteret

På bæredygtighed

AUBOs hovedsæde ligger i Aulum i det vestlige Midtjylland. Herude er landet fladt, og øjet og tankerne kan få lov at løbe langt. Og netop det brede udsyn, og det at tænke længere end sin egen næsetip, er en helt
naturlig del af vores DNA hos AUBO.

For nok er produktion, omsætning og arbejdspladser vigtige, men ikke for enhver pris. Man må have hjertet og fornuften med, så det også kommer miljø, mennesker og vores fælles fremtid til gavn.

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®.

Læs mere
Vores køkkener er værd at dele

Køkken- og badkendere på Instagram

Har du brug for hjælp?

At købe nyt køkken kan være en kompleks proces, som kan aflede mange spørgsmål. Her finder du svar på nogle af de spørgsmål vi møder oftest.
Plan A - Danmarks største køkkenguide

Nyt køkken – din køkkendrøm starter her

Går du og drømmer om et nyt køkken?

Hos AUBO har vi helt sikkert et køkken, der opfylder lige præcis din drøm.
Køkkenet bliver ofte betegnet som hjemmets hjerte, og det er med god grund. Det er her vi samles, når dagen starter, når den slutter, og når dagens måltider skal tilberedes og indtages. Et køkken er både et socialt samlingssted, men også et værksted, hvor man snitter, steger og koger. Derfor er det vigtigt at finde et køkken, der opfylder kravene til både funktionalitet og selve designet. Hos AUBO finder du nemt en køkkenløsning, hvor det hele går hånd i hånd, og hvor der hverken bliver gået på kompromis med funktionalitet, kvalitet eller design.

Hvad koster et nyt køkken?

Det er et spørgsmål, som vi møder dagligt. Og med god grund. Køkkenet er ikke det billigste rum i boligen, og derfor er prisen naturligvis et afgørende parameter. Men når man spørger om prisen på et køkken, svarer det til at spørge om prisen på en bil. Det afhænger i høj grad af type, materialer og tilvalg. Hos AUBO er du altid sikker på, at kvaliteten er i top, men det betyder ikke, at prisen er den samme for alle køkkener. Med nogle mere luksuriøse tilvalg vil prisen naturligvis følge med. Det er derfor en rigtig god idé at gøre det klokkeklart, hvilket budget du har at arbejde med. Det gør det nemmere for dig at lede og nemmere for os at vise dig nogle relevante køkkener fra start. Vi ønsker altid at levere kundeservice i absolut topklasse, og derfor er vi nødt til at få afstemt, hvor meget du kan eller vil købe for.

En ting er dog helt sikkert. Du kan finde et både smukt og funktionelt køkken hos AUBO uanset dit budget. Vi gør nemlig en dyd ud af at tilbyde køkkener i en hver prisklasse – både til den prangende villa og til studielejligheden. Vi er stolte af diversiteten i vores sortiment, fordi vi på alle køkkener opretholder den ønskede kvalitet.

Tag en snak med din lokale AUBO-forhandler og fremlæg dit budget. Så kan du være sikker på at få præsenteret det køkken, der passer lige præcis til dig og din pengepung. Se også her priseksempler på køkkener fra AUBO.

Nyt køkken – vigtige valg

Når du skal finde dit drømmekøkken, er der en række vigtige valg, der skal træffes. Det er en god idé nøje at overveje dine muligheder og foretage en grundig research, så du ikke pludselig fortryder og skal til at lave det om. Køkkenet er det vigtigste rum i huset, men også et af de dyreste at ændre på. Derfor giver vi dig her et lille udpluk af dine muligheder, så du nemmere kan navigere rundt i junglen af forskellige køkkener.

Hvilken køkkenstil skal jeg vælge?

Først og fremmest skal du gøre dig klart, hvilken stil du ønsker. Da køkkenet for mange er et samlingspunkt og ikke bare et produktionsrum, skal det udstråle personlighed og den stil, som er gennemgående i resten af huset.

Der findes et hav af stilarter inden for køkkener, og hver især har de deres egne kendetegn og fordele. Men groft sagt kan man dele køkkenet op i to kategorier.

– Minimalistiske køkkener
– Rustikke køkkener

Det minimalistiske køkken har i de seneste mange år været danskernes foretrukne valg. De rene linjer, det rolige udtryk og de sorte og hvide nuancer er gået rent ind en overvejende del af de danske husstande – både i forbindelse med renovering og nybyg. Det minimalistiske køkken emmer af orden og let tilgængelighed, hvilket er en afgørende faktor i en til tider hektisk hverdag.

Men den minimalistiske stil tiltaler ikke alle. Vi er heldigvis så forskellige og ønsker ikke nødvendigvis det samme. Derfor bliver der i stigende grad også peget på de mere rustikke stilarter i køkkenkataloget. Grovere materialer. Udfordrende farver. Mange vælger et køkken, der repræsenterer deres personlighed, og som komplimenterer boligens stil. Som eksempelvis landkøkkenet, der med tydelige greb og vitrineskabe tilfører en særlig hyggelig atmosfære, der suger husets beboere til sig.

Gør derfor op med dig selv, hvilken stil der tiltaler dig. Og vær sikker på, at det ikke kribler i fingrene for at give det en ny ansigtsløftning allerede efter et par år.

Køkkenlåger med eller uden greb?

Når man snakker om minimalistiske køkkener, er der særligt én stil, som skiller sig ud. Det grebsfrie køkken. Her kommer de store overflader, de rene linjer og køkkenets helhedsindtryk virkelig til sin ret. Det er en stil, der er yderst populær i Skandinavien på grund at dets renhed og funktionalitet, som folk med minimalistiske køkkener for øje efterspørger. For mange kan greb på låger og skabe være et forstyrrende element, der tager opmærksomheden fra de store og rolige overflader.

”Hvordan åbner jeg så låger og skuffer for at komme ind til mine gryder, pander og tallerkner,” tænker du måske. Hos AUBO har vi flere forskellige valgmuligheder, der både sikrer et minimalistisk look, men som samtidig prioriterer funktionaliteten. Du kan blandt andet vælge låger med gribelister, der er diskret produceret i selve lågen, men som samtidig gør det nemt at åbne og lukke. Du kan også vælge minimalisme i yderste potens med den såkaldte tip-on funktion. Her kræver det blot et lille puf på lågen eller skuffen, før den elegant åbner sig. Et særdeles populært valg i det minimalistiske køkken.

Minimalistisk kan køkkenet også være, selvom du vælger låger med greb. Køkkengreb er som smykker, der hver især tilføjer noget særlig – alt afhængig af form, farve og materiale. Hos AUBO finder du alle tænkelige greb i blandt andet porcelæn, træ og messing og i både rustikke og mere skarpe former.

Køkkengreb er et afgørende parameter, når du skal sortere i de mange køkkenmuligheder.

Hvilke farver hitter i køkkenet?

Som nævnt er prisen af afgørende betydning, når der skal findes nyt køkken. Men også et andet parameter ringer højlydt på beslutningsbarometret; farven. Køkkenets farve er måske det, der giver den største signalværdi ved første øjekast. Bliver man ramt af en steril hvid eller en varm og rustik nuance? Det giver en klar indikation om, hvilken stil man ønsker at fremme. Både en personlig stil og en stil, der skaber en rød tråd i resten af hjemmet. Med AUBO Scala kan vi tilbyde flere end 2000 unikke farver. Se her eksempler på vores farverige køkkener.

Hvidt er stadig et hit

Vi hører tit dommedagsprofetier om, at det hvide køkken er et overstået kapitel. At det rene og hvide bliver malet over med den brede, farverige pensel. Det er dog ikke et billede, som vi hos AUBO kan nikke helt genkendende til. Det hvide køkken er stadig med afstand det mest populære valg, når der skal købes nyt køkken. Det gælder både køkkener til nybyg, og når køkkenet blot skal renoveres. Læs meget mere og se eksempler på vores hvide køkkener.

Naturen bydes indenfor

Det hvide køkkens manifestation som en bestseller er dog ikke ensbetydende med, at vi ikke ser en tendens til mere kulør og modige køkkenvalg. Flere og flere vil gerne udtrykke deres personlighed gennem køkkenet – både ved at tilføre en utraditionel farve eller ved at vælge alternative løsninger i forhold til materialer og indretning. Det er især populært at invitere naturen indenfor i sit køkken i form af træ og sten, der giver køkkenet en anden kant end det hvide og sterile. Specielt en sammensætning af flere forskellige farver og varierede materialer har vundet indpas i mange hjem. Se her eksempler på vores naturlige køkkener.

Sort elegance

Men der findes også en sti mellem det sterile og det sprælske. Eksempelvis det sorte køkken, som udstråler elegance og maskulinitet. Ligeledes et minimalistisk valg, men med en anden og mere hyggelig karakter, der samtidig tilfører et eksklusivt og stilsikkert look. Det sorte køkken kræver dog god plads og godt lysindfald. Ellers risikerer man, at det bliver for tungt og sammenklemt. Samtidig indbyder det sorte køkken til skarpe kontraster. Hvad enten det er bordplade, interiør eller låger i andre farver, er sort yderst modtagelig over for en godt mix.

Den grå mellemvej

Er sort lige dystert nok, eller tillader rummet ikke de helt dunkle farver? Så er et gråt køkken også et populært valg. Man siger tit, at noget er gråt og kedeligt, men når det drejer sig om køkkener, er det en helt anden sag. Det grå køkken er mere varmt og karakteristisk end det mere sterile hvide køkken. Samtidig er det både lyst, venligt og ikke nær så sart som eksempelvis det sorte køkken. Det grå køkken er et spændende valg mellem de to yderpoler, og samtidig gør den grå farve det særdeles nemt at sætte sit eget præg på køkkenet med andre farver og spændende materialer.

Bordplader

Et af de sværeste, men også mest essentielle valg, er, hvilken bordplade der skal pryde dit nye køkken. Og hvorfor er det så både svært og vigtigt? Det er vigtigt, fordi bordpladen både udgør en stor del af det visuelle helhedsbillede og samtidig skal leve op til en række funktionelle krav – afhængig af dit aktivitetsniveau i køkkenet. Men det kan også være et svært valg, fordi der findes et hav af muligheder, der hver især tilbyder noget på enten det funktionelle eller det visuelle plan. For hvad er formålet egentlig med din bordplade? Skal den primært være smuk? Skal den være praktisk? Og hvad med prisen?

Hos AUBO er vi altid klar til at guide dig frem til den bordplade, der opfylder dine ønsker og behov. Vi har et stort udvalg af bordplader fra de bedste leverandører, så uanset dine præferencer kan du finde den rigtige bordplade her.

Skal du have lidt inspiration til at vælge din næste køkkenbordplade. Så gennemgår vi lige de mest almindelige her:

Laminatbordplader
Et ualmindelig populært valg. Køkkenbordplader i laminat ligger i den billigste ende af prisskalaen, men er samtidig et slidstærkt materiale. Laminatbordplader passer ind i alle køkkener, fordi det fås i så mange farver og varianter. Et perfekt valg, hvis man ikke vil ruineres, og hvis man er aktiv i sit køkken.

Bordplader i træ
Et eksklusivt valg, der skaber en fantastisk atmosfære, varme og autenticitet i køkkenet. Køkkenbordplader i træ har fået en renæssance i de danske køkkener med den genopståede kærlighed til naturmaterialer. Qua de mange forskellige træsorter kan udtrykket også varieres og tilpasses det enkelte køkken. En bordplade i træ er mere modtagelig overfor slitage, men med den rigtige vedligeholdelse, kan det blive et livslangt bekendtskab.

Bordplader i granit
Fra bjerg til bord. Granit er naturens eget værk og udvindes i store blokke. Køkkenbordplader i granit er et eksklusivt valg på grund af den påkrævede forarbejdning. Til gengæld får man så et unikt naturprodukt, som giver et råt og personligt udtryk. Yderst modstandsdygtig overfor varme og slitage og samtidig meget simpel at vedligeholde.

Bordplader i stål
Køkkenbordplader i stål er måske ikke det mest almindelige syn i de danske hjem – i hvert fald ikke hele stålbordplader, som man ser det i diverse industrikøkkener. Men ofte tilvælges dele af stål kombineret med andet materiale som eksempelvis træ, hvilket giver en stærk kombination af det rå og det varme. Stål er slidstærkt, tåler vand, men er stadig modtagelig overfor specielt ridser fra knive og andre køkkenremedier.

Bordplader i corian
Corian, er for mange et noget mere ukendt materiale end de tidligere omtalte. Det skyldes måske, at corian er et kunstmateriale, der består af 2/3 naturlige mineraler, 1/3 akryl samt pigment. Med corian kan man svejse en hel bordplade sammen uanset udformning, og man kan sågar integrere vasken, så der ikke forekommer synlige samlinger. Det gør det til en særdeles nem bordplade at vedligeholde. Lad os bare være ærlige. Køkkenbordplader i corian ligger i den absolut dyreste ende af prisskalaen, men til gengæld får man et tilsvarende lækkert produkt.

Mange flere bordplader hos AUBO
Udover ovenstående materialer findes der mange andre muligheder, når det kommer til valg af bordplade. Du kan læse meget mere om eksempelvis:

Køkkenbordplader i kompositsten
Køkkenbordplader i kompaktlaminat
Køkkenbordplader i getacore
Køkkenbordplader i keramik og dekton
Køkkenbordplader i linoleum

Hvilken bordplade ønsker du? Lad din lokale AUBO-forhandler hjælpe dig. Du kan også læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på i forhold til køkkenbordplader her.

Funktionelle køkkener længe leve

Det er ikke kun selve bordpladens materiale, der bidrager til et lækkert køkken. Mængden af bordplads er således også alfa omega, fordi køkkenet først og fremmest bruges til at arbejde i. Funktionaliteten er med andre ord et parameter, som man aldrig nogensinde må gå på kompromis med, når det nye køkken skal udpeges.

Og bare rolig. Det er i den grad muligt at få køkkener, der både er funktionelle og smukke. Hos AUBO er det nemlig en af vores missioner at skabe begge dele i alle vores køkkener.

Men hvornår er et køkken så funktionelt?

Det findes der ikke et endegyldigt svar på. Det afhænger nemlig meget af dine behov. Laver du mad flere gange om dagen, er det vigtigt, at du let og ubesværet kan komme rundt til de forskellige stationer. Har du ligeledes mange køkkenmaskiner, kræver det også godt med bordplads og opbevaring. Er du på den anden side mindre aktiv bag komfuret, vil du måske hellere prioritere det sociale miljø omkring spisebordet, så køkkenet mere bliver det sociale samlingssted end et decidere produktionsrum. Valgene er mange.

 

Ønsker du skabe, skuffer over- eller underskabe? Det handler i høj grad om at finde sine egne køkkenvaner, og gøre op med sig selv, hvilket køkken der skaber de bedste rammer for disse.

Det er i den sidste ende helt op til din personlige stil, men hos AUBO garanterer vi, at vi vil inspirere dig med smarte, flotte og funktionelle løsninger.

De små detaljer gør en stor forskel

Som du måske kender fra biler, kan man tilkøbe ekstraudstyr, der sender bilen fra god til sublim. Lidt det samme kan man sige om køkkener. Der findes i hvert fald en række gadgets eller tilvalg, der umiddelbart kan virke overflødige, men som du aldrig vil komme til at fortryde, når de først er i dit køkken. Her får du fire af dem:

Quooker

Også kendt som den kogende vandhane. Er din hverdag til tider lidt hektisk, måske fordi børnene suser omkring og skriger på mad, så vil du ikke undvære en Quooker. Hos AUBO mærker vi en stigende efterspørgsel på dette unikke produkt, som på ingen tid sætter gang i kogning af pasta, ris og grøntsager. Ja, og så kan du jo have en kop te klar på et par sekunder. Quooker findes i flere varianter – både som en separat hane eller som fusion med både koldt og kogende vand. Og bare rolig. Børnene får ikke forbrændte legemsdele af den kogende vandhane takket være børnesikringen. Du kan læse meget mere om quooker her.

Underlimet eller planlimet vask

Området omkring køkkenvasken kan være særdeles hektisk, og derfor er det en del af køkkenet, som skal prioriteres særlig højt. Det er dog ikke kun modellen og materialet, der skal tages stilling til. Også selve monteringen er afgørende, og her kan du med fordel overveje en underlimet eller planlimet vask. Med en underlimet vask udfræses plads under bordpladen, hvorefter vasken limes på nedefra. En planlimet vask monteres oppefra med en lille fuge mellem bordplade og vask. Fælles for begge monteringsmetoder er, at det er markant nemmere at holde hygiejnen i top, hvilket kan være en større udfordring med en nedfældet vask. Her skæres et hul i bordpladen til vasken, hvilket resulterer i en synlig kant hele vejen rundt, hvor snavs og madrester let kan komme til at samle sig. Få her tips til hvordan du vælger vask til dit køkken.

Induktionskogeplader

Som nævnt er køkkenet både en oase til fordybelse, når man kaster sig ud i nye og spændende gastronomiske udfordringer. Men for de fleste skal køkkenet også ose af effektivitet, når der skal jongleres med potter og pander i en hektisk hverdag. Præcis som med en quooker kan du også effektivisere madlavningen ved at vælge en induktionskogeplade. Induktionsplader fungerer på den måde, at særlige spoler genererer et magnetfelt og giver varme til gryden eller panden. Det sker dog først, når de to elementer får kontakt, men så går det til gengæld også lynhurtig med at smelte smørret eller få pastavandet i kog. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle gryder og pander, der virker til induktion. Foruden den øgede effektivitet er induktionsplader også yderst nemme at vedligeholde.

Lydsvag emhætte

Du genkender sikkert lyden fra en emhætte af ældre dato. Det kan lyde som en storby i myldretiden, hvilket er hverken beroligende eller inspirerende, når man står ved komfuret. Mange moderne køkkener er åbne og ofte en integreret del at stuen, og her skal det helst ikke være en kamp mellem emhætten og fjernsynet om, hvilket apparat der larmer mest. Derfor kan du med fordel undersøge lydniveauet, inden du vælger din kommende emhætte. Der findes et hav af forskellige muligheder, der både varierer i sugeevne, design og altså også lydniveau. Du vil takke dig selv for at vælge en emhætte, der effektivt suger røg og damp til sig uden støj. Få her tips til at vælge de rigtige hvidevarer.

Køkken-alrum

Der venter som sagt en masse både spændende og svære valg, når det nye drømmekøkken skal realiseres. Bordplader, hvidevarer, farve osv. Men indholdet i køkkenet er ikke det eneste, der kræver seriøse overvejelser. For hvordan skal køkkenet egentlig integreres med resten af hjemmet? Tidligere var køkkenet et isoleret rum i huset, hvor man i fred og ro kunne stå og kokkerere. Det er dog ikke den model, de fleste efterspørger i dag. Køkkenet er i ligeså høj grad blevet et socialt samlingspunkt, hvorfor køkken-alrummet i de senere år har vundet indpas. Den åbne forbindelse med et opholdsrum/stue er gået rent ind i de danske hjem – i særdeleshed hos børnefamilier, hvor tiden sammen med familien er kostbar.

Køkken-alrummet indbyder til endnu mere samvær, for selvom maden naturligvis skal tilberedes, kan man samtidig se tv, hjælpe børnene med lektierne eller bare have en naturlig samtale kørende. Samtidig oplever mange også, at børnene i højere grad bliver inddraget i de daglige køkkenrutiner, fordi rummene ikke er opdelt som tidligere.

En af de andre væsentlige årsager til at danskerne hylder køkken-alrummet er, at det at have gæster får en helt ny dimension. Du har måske oplevet at være totalt afskåret fra festlighederne inde i stuen, fordi risottoen var ved at koge tør, eller fordi saucen krævede din fulde opmærksomhed. I et køkken-alrum er det nemt at samle gæsterne og konversere, selvom festmiddagen skal sidde lige i skabet. Den traditionelle spisestue er efterhånden en saga blot, og i langt de fleste tilfælde er spisebordet placeret klods op ad køkkenelementerne. Det gør det nemmere at rende fra tallerken til komfur, uden at det spolerer den hyggelige stemning.

Hos AUBO har vi naturligvis et utal af løsninger til køkken-alrum i forskellige stilarter og farver, som helt sikkert vil passe ind i dit hjem. Snyd ikke dig selv for at gå på opdagelse i vores store udvalg af køkken-alrum.

Vil du gøre et ægte køkkenkup?

Hos AUBO har vi over 200 forskellige køkkener, og vi bryster os af både at have noget for enhver smag og i alle prisklasser. Det betyder dog ikke, at et nyt køkken er en decideret billig fornøjelse. Køkkenet er som nævnt et af de mere kostbare rum, og det kan blive rigtig dyrt med eksklusive materialer og andre tilvalg.

”Så har jeg ikke råd til mit drømmekøkken,” tænker nogle måske.

Men sådan behøver det faktisk ikke at være. Hos AUBO har du nemlig muligheden for at gøre et vaskeægte kup og komme i besiddelse af et køkken, der ellers normalt ville ligge over budgettet.

Vi ønsker altid at præsentere de nyeste køkkenløsninger hos vores AUBO-forhandlere, og derfor er der løbende udskiftninger i butikkerne. Det efterlader selvsagt en masse køkkener over hele landet, som ikke længere skal bruges – men som kan blive dit for en meget lav pris. Det kræver, at du selv afhenter køkkenet i den pågældende butik, men hvis du mener, at det er besværet værd, så kan der være rigtig mange penge at spare.

Og bare rolig. Vores udstillingskøkkener er ikke slidte overhovedet. Faktisk er der aldrig blevet lavet mad i dem, og du vil hverken finde pletter fra fedtede børnefingre eller ridser fra knive eller andre køkkengenstande. Det er med andre ord den nøjagtig samme kvalitet som vores andre køkkener – bare billigere.

Vi lyver ikke, når vi siger, at vores udstillingskøkkener går som varmt brød. Den enorme besparelse er simpelthen for god til at være sandt for mange danskere med køkkendrømme. Derfor gælder det om at være hurtig på aftrækkeren, når du falder over det helt rigtige udstillingskøkken hos en af vores forhandlere. Vi kører nemlig efter først til mølle-princippet.

Er du blevet nysgerrig efter, om der ligger et sandt køkkenkup og venter på dig lige i nærheden? Så gå jagt i vores afdeling for udstillingskøkkener.

Hvorfor vælge et AUBO køkken?

Du er altid i sikre hænder, når du vælger nyt køkken fra AUBO. Vores mange køkkenkonsulenter rundt omkring i landet har stor erfaring, og vil gå langt for, at du finder dit nye drømmekøkken. Vi foretrækker en tæt dialog med dig som kunde, så vi i fællesskab finder den helt rigtige løsning. Vi tilbyder blandt andet en gratis 3D tegning/fremvisning i virtual reality, så dine idéer og drømme bliver visualiseret. Samtidig sørger vi altid for, at dit nye køkken leveres færdigsamlet og til tiden – naturligvis.

Service i særklasse

Hos AUBO vil vi både være kendt for køkkener i super kvalitet og ikke mindst for en service i særklasse. Alle skal føle sig velkommen i vores AUBO-butikker, og uanset udgangspunktet skal du føle dig optimalt rådgivet. Det er er vores mål, og noget tyder på, at det virker. I hvert fald er vi i top på Trustpilot, og for os er det ikke bare et ubetydeligt klap på skulderen. Det er en kæmpe anerkendelse, som vi alle arbejder hårdt på at opretholde hver eneste dag.

Miljøvenlige køkkener

Når du skal vælge køkken fra AUBO, er du ikke alene garanteret kompromisløs service, stort udvalg og løsninger i højeste kvalitet. Du vælger også miljøvenligt! AUBO lever nemlig, som den første danske køkkenvirksomhed, op til verdens ældste miljøcertificering, BREEAM. Anerkendelsen er kommet som et resultat af en årelang miljøsatsning, som altså kulminerede med den fornemme BREEAM-dokumentation. BREEAM klassificerer, i hvor høj grad blandt andet enkelte produkter/inventar er bæredygtige, og her lever vi hos AUBO altså op til de strenge BREEAM-kriterier. Inden for køkkener er det i særdeleshed komponenter bestående af træfibre, der skal overholde kriterier om udledning af bestemte gasarter. Kort sagt gør du ikke kun dig selv en tjeneste ved at købe et flot køkken hos AUBO – du er også med til at skåne miljøet til gavn for de kommende generationer.

Købsprocessen hos AUBO

Kundetilfredshed betyder som nævnt alt, når du køber køkken hos AUBO. Derfor er vi først tilfredse, når du står tilbage med et splinternyt køkken og et stort smil på læben. For at hjælpe dig godt på vej i hele processen omkring køkkenkøb, har vi udviklet Danmarks største online køkkenguide. Her finder du svar på alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dine køkkendrømme.

Vores online Plan A køkkenguide er delt op i fire faser:

1. Inspiration
Hos AUBO har vi den holdning, at der ikke er en plan B, når det kommer til at købe et nyt køkken, bad og rum – kun en PLAN A. Derfor har vi sat ord på processen, fra A til Å, så vi kan klæde dig godt på med alt fra gode råd til brugbare redskaber både før, under og efter. Uanset om du skal renovere eller bygge nyt, købe dit første eller dit tredje drømmekøkken, får du med PLAN A en vidensbank af inputs fra køkkenkendere, branchespecialister og stylister, der kan hjælpe dig med at komme godt i mål.

2. Design og planlægning
Knap 60% af alle køkkenkunder oplever, at det er svært at købe et køkken. Det viser en analyse, vi har lavet her hos AUBO. Først og fremmest er mange usikre på, hvad de skal vælge. Mange har også svært ved at forestille sig, hvordan deres køkken kommer til at se ud, når det står færdigt. Men fortvivl ikke, der er hjælp at hente med PLAN A.
Det er i denne fase af køkkenkøbet, du bliver præcis på valg af køkkenlåger, bordplade, hvidevarer, vask og armatur i samarbejde med køkkenkonsulenten. Det er også her, du får overblik over tidsplanen og alt det praktiske. Hvornår ankommer mit nye køkken? Og hvilke ting skal vi have gjort klar inden?

3. Levering og montering
Et godt køkken er godt håndværk. Også når det kommer til levering og montering. For det handler nemlig ikke kun om materialevalg og hvidevarer, når du skal have et nyt køkken – dit køkkenrum skal også klargøres, og elementerne sættes op. Måske skal du have taget et gammelt køkken ned? Det kan også være, at du ønsker køkkenrummet indrettet på en helt anden måde? Spartlet vægge og klargjort elektricitet? Der er mange steps i levering- og monteringsfasen, hvilket kræver overblik fra indledende klargøring til sidste skrue er sat i.

4. Livet i køkkenet
Et nyt køkken kan holde længe, hvis du passer og plejer det. Og giver det kærlighed løbende. For livet i køkkenet forandrer sig hele tiden. Du får børn, de flytter hjemmefra, der bliver tid til nye madlavningsprojekter, og vi kan blive ved. Det kræver sit køkken, men det kræver faktisk ikke så meget af dig at holde dit køkken ajour.

Del betalingen op

I samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyder vi dig at betale dit nye køkken med delbetaling med en løbetid på op til 15 år. Delbetaling giver dig luft i budgettet her og nu – og du kan selvfølgelig, til enhver tid, indfri dit lån helt uden meromkostninger.

Læs mere om delbetaling her.

Få gratis starthjælp hos AUBO

Tjek vores gratis starthjælp her. Vores køkkenkonsulenter hjælper dig med opmåling, så dit nye køkken passer præcis til dit hjem. Samtidig laver vi kreative indretningsforslag, som både tager højde for funktionalitet og design.

Find din lokale forhandler

Gør drømmen om et nyt køkken til virkelighed. AUBO har forhandlere i hele Danmark, og du finder din lokale AUBO forhandler her. Vi glæder os til at se dig og præsentere dig for de mange muligheder.

Du kan allerede nu booke et uforpligtende møde med din lokale AUBO-forhandler.

Stort sortiment af køkkener

Hos AUBO har vi et køkken, der passer præcis til netop dine ønsker, behov og pengepung. Vi har et stort udvalg af eksklusive kvalitetskøkkener i forskellige materialer og designs – både til det lille, intime køkken i lejligheden og til det store, prangende køkken i villaen. Hvad enten du ønsker et helt nyt køkken eller blot funktionelle forbedringer i det nuværende køkken, står vi klar til at hjælpe. Vi vil gøre vores yderste for at gøre dit køkkenkøb nemt for dig, så dit nye køkken passer helt til din stil og dit hjem.

Du kan også her finde en masse inspiration til dit nye køkken, som er indsendt af vores kunder.

Velkommen til vores køkkenunivers

 

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os