AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenbordplader i kompositsten

I forlængelse af granit kommer kompositsten, som nærmest er det samme produkt. Men hvad er forskellen så? Jo, komposit er 93% knust granit, som er støbt op med harpiksbindemiddel og farvestof. Den kombination skaber et materiale, der er endnu mere hårdfør end den naturlige granit.

Fordele:
Bordplader i kompositsten er et populært valg. Dels har det granittens styrke og sparsomme krav til vedligeholdelse, men den helt store forskel er designet. Hvor granittens udtryk stritter i forskellige retninger, kan kompositstensbordplader farvekoordineres. Vælger man eksempelvis en helt lys farvevariant, får man både et holdbart og vedligeholdelsesfrit produkt, der samtidig har det populære minimalistiske udtryk i både farve og struktur.

Ulemper:
Der er ikke de store ulemper forbundet med en køkkenbordplade i kompositsten. Tillader økonomien, at man køber ekstra god kvalitet, så er en køkkenbordplade i kompositsten et godt bud.

Rengøring:
Daglig rengøring klares med en opvredet klud i rent, varmt vand. Fødevarer med stærke farver kan misfarve lyse bordplader i kompositsten, hvorfor pletter fjernes hurtigst muligt. Kompositstensbordplader tåler de fleste rengøringsmidler, men til grundig rengøring anbefales Q-Action, da rengøringsmidler med kraftig syre/base vil kunne beskadige bordpladen for bestandigt.

AUBO tilbyder kompositsten i følgende farver:

Vil du høre mere om køkkenbordplader i kompositsten og se de mange forskellige farvemuligheder, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler.

 

Montering af din kompositstensbordplade

 

* Mindre reparationer som f.eks. kantskader kan udføres af en uddannet fagmand.

Materiale
Kompositsten
Pris
Høj
Pleje
Nem
Slidstyrke
Høj
Varme
Kortvarigt
Kan repareres
Ja*
Bordpladeskema
aubo køkkenbordplade i sort kompositsten
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os