AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Grønt Køkken

Drømmer du også i farver, når du drømmer om nyt køkken? Bare rolig – du er langt fra den eneste. Faktisk er danskerne blevet langt mere modige, når det kommer til farvevalg i køkkenet. Hvor det hvide køkken for få år tilbage var umuligt at slå på populariteten, monteres der i dag både grønne, blå og gule køkkener i de danske hjem. Der er kort sagt farver på færde!

 

Mulighederne med et grønt køkken

Det grønne køkken er blevet voldsomt populært i køkkenindretningen, og tilbydes også i et stort væld af nuancer lige fra den lyse og feminine grågrønne til mint og oliven. Med AUBO Scala kan flere af vores køkkenmodeller males i et utal af farver. Vælg imellem flere end 2000 unikke farver, og få et køkken i netop den grønne nuance, som du går og drømmer om. Vi giver dig muligheden for at indrette dig helt unikt.

Også når det gælder stilarter, kan du jonglere frit med den grønne farve. Et landkøkken i olivengrøn eller et minimalistisk køkken i mintgrøn. Ved at kombinere vores køkkenmodeller og AUBO Scalas farveunivers åbner du for en hel verden af designs og stilarter. Og mulighederne stopper ikke her. Dit grønne køkken kan også kombineres med f.eks. træ, sådan at dit køkken er et mix af træ og farve. Mange af vores kunder laver dette mix, hvor de f.eks. laver en højskabsvæg i Sense Grøn, som kombineres med et resterende køkken i Oak Line. En kombination, der både er eksklusiv, men også virker gennemtænkt og personlig, idet man inkluderer flere materialer og designs.

Find et køkken i din yndlingsfarve

Selvom grøn er et yderst populært valg, så er det langt fra den eneste farve vi kan tilbyde. Udover grøn finder du følgende populære farver i vores køkkensortiment:

Hver farve har sin egen charme og stilistiske fordele og ikke mindst udtryk. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken farve der ville passe godt til dit køkken, så lad os endelig hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at vejlede vores kunder om farver til køkkenet.

 

Vores grønne bestseller

Et grønt køkken, man ikke kommer udenom, er vores model Sense. Sense har med sin fløjlsbløde og supermatte overflade i lækkert overfladebehandlet melamin fået mange af vores kunder til at falde på halen. Sense fås i flere frække farver, hvoraf den grønne især er populær, og så er prisen overkommelig.

Lad os hjælpe dig med dit grønne køkken

Hos AUBO har vi forhandlere i hele Danmark. Her står vi klar til at byde dig på køkkeninspiration ad libitum. Lad os sammen finde den perfekte grønne farve til dit nye køkken, og lad os tegne og regne helt gratis og uforpligtende, så du har noget helt konkret at forholde dig til.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Grøn køkkeninspiration

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os