Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Læsetid

2 minutter

1. VI ER PÆREDANSKE

I mere end tre årtier har vi kæmpet for vores vestjyske værdier uden at gå på kompromis eller sælge ud. Og ja, vi er nok lidt mere stædige end de fleste på det felt. Måske er det derfor, AUBO er en af de sidste køkkenvirksomheder i Danmark, der stadig er pæredansk.

 

2. VI HAR KØKKEN OG BAD TIL ETHVERT BUDGET

AUBO leverer køkken, bad og rum i mange forskellige prisklasser. Du kan derfor få opfyldt stort set enhver køkken- eller badeværelsesdrøm. Fra den store luksusløsning, der binder hele huset sammen, til små prisbevidste forbedringer.

 

3. VI LEVERER TÅRNHØJ KVALITET

Som vestjyder kan vi ganske enkelt ikke få os selv til at levere noget, der er mindre end 100 procent i orden. Derfor samarbejder vi udelukkende med de bedste vesteuropæiske producenter af skabs- og skuffeindretning, låger, greb, bordplader, vaske og hvidevarer mv. Som en ekstra understregning af vores høje kvalitet får du op til 25 års produktgaranti.

 

4. VI MÅLER GRATIS OP

Din AUBO-forhandler tilbyder at lave alle de nødvendige opmålinger kvit og frit. Og når AUBO har målt op, er det selvfølgelig også AUBO, der har det fulde ansvar, hvis noget går galt som følge af forkerte mål og tegninger.

Bliv guidet igennem køkkenkøbet med vores online køkkenguide Plan A


5. VI VISER DIT NYE KØKKEN I 3D OG VR

Det kan være svært at forestille sig et nyt køkken ud fra en ”flad” tegning. Derfor tegner din AUBO-forhandler det nye køkken eller bad i 3D, så du får et meget mere realistisk billede af resultatet. Som noget nyt kan du desuden gå på opdagelse i løsningen med et par Virtual Reality-briller.

 

6. VI HJÆLPER MED HÅNDVÆRKERNE

Et køkkenprojekt er ofte lidt af et puslespil, hvor mange brikker skal falde på plads. Din lokale AUBO-forhandler hjælper gerne med at finde de bedst egnede håndværkere og sørge for, at tingene bliver gjort i den rigtige rækkefølge.

 

7. VI SØRGER FOR OVERBLIKKET

Din AUBO-forhandler har i sagens natur været igennem hundredvis af køkken- og badeværelsesprojekter før. Fra det første besøg til den sidste tilpasning har vi derfor hånd i hanke med alle detaljer. Og vores lastbil leverer selvfølgelig alting samlet ved din fortovskant.

 

8. VI LEVERER TIL TIDEN

Er der noget værre end at glæde sig til at få monteret et nyt køkken eller bad – og tingene så bliver forsinket? Det kommer du heldigvis ikke til at opleve med AUBO. Vi er nemlig kendte for vores ekstremt høje leveringssikkerhed, bl.a. fordi vi har størstedelen af vores sortiment på lager.

 

9. VI ER TÆT PÅ

Din nærmeste AUBO-forhandler er med stor sandsynlighed ikke ret langt væk. Vi har også forhandlere i både Sverige, Norge, Færøerne og Grønland. Find din forhandler her. Du kan også booke et møde i forvejen – brug da linket her.

 

AUBO får 5 stjerner på Trustpilot
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os