Corona opdatering: AUBO Køkken & Bad holder butikkerne åbne – og leverer stadig varer ud til aftalt tid

Ni gode grunde til at købe AUBO

Den høje kvalitet, det gennemtænkte design og de fornuftige priser er de afgørende faktorer for det støt stigende antal kunder, der vælger at lade AUBO opfylde drømmen om nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe. Men der er faktisk langt flere gode grunde til at vælge AUBO. Her finder du nogle af dem.​

1: Sikkerhed & jysk stabilitet

Gennem tre årtier har vi sat alt ind på at skabe de bedste oplevelser for vores kunder. Som ægte vestjyder kæmper vi indædt – og gerne i modvind – for vores værdier. Vi sælger ikke ud. Det er ingenlunde tilfældigt, at AUBO i dag er én af de sidste køkkenvirksomheder i Danmark, der stadig er 100% dansk privatejet.

2: Køkken & Bad i alle prisklasser

AUBO leverer køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser, og med vores store udvalg af elementer opfylder vi stort set alle drømme. Fra store luksusløsninger, der binder hele huset sammen, til små prisbevidste forbedringer. Intet er for stort og intet er for småt. Det skal bare passe til dig!

3: Tårnhøje krav til kvaliteten

For os er det en æressag, at kunne stå inde for alt, hvad der kommer fra AUBO.  Vi samarbejder konsekvent med de bedste vesteuropæiske producenter af skabs- og skuffeindretning, låger, greb, bordplader, vaske, korpus, hvidevarer mv.

AUBO yder op til 25 års garanti

4: Gratis opmåling på vores ansvar

Kontakt din nærmeste AUBO forhandler for en gratis opmåling af de rum, du har planer om at indrette smartere og mere tidssvarende. På den måde undgår du selv at stå med ansvaret for evt. ukorrekte mål og deraf følgende bøvl og dyre fejl.

5: Gratis 3D tegninger/fremvisning i virtual reality

For at få præcis den løsning, du drømmer om, skal du kunne se det hele for dig. Hvad har du været glad for i dit tidligere køkken, og hvilke krav og ønsker vil du gerne have opfyldt? Sammen med din lokale AUBO forhandler tegner I jer frem i 3D, så du ved præcis, hvordan din bestilling ser ud. Som noget nyt kan du også se det hele for dig i virtual reality.

6: Helt styr på håndværkerne

Rigtig mange ting skal koordineres og styres, når et køkken renoveres. Tag en snak med din lokale AUBO forhandler om mulig hjælp til at håndplukke de bedst egnede håndværkere og styring af processen, så alle bliver booket til det rigtige job på det rigtige tidspunkt.

En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret

7: Alt leveret hjemme hos dig …

Et professionelt overblik er guld værd, når der skal ske fornyelser i din bolig. Masser af ting kan gå skævt, men vi hjælper dig hele vejen. Lige fra første besøg til den sidste tilpasning. Når du har bestilt dit AUBO køkken, leverer lastbilen det hele samlet ved din fortovskant.

8: … til den aftalte tid selvfølgelig

Hos AUBO er vi kendte for at levere komplet til tiden. Vi er lagerførende med størstedelen af vores sortiment, og sker der så alligevel en fejl, sætter vi en ære i at få fejlen udbedret. Pronto!

9: Forhandlere i hele Norden

Uanset hvor du bor, er der stort set altid en AUBO forhandler nær dig. Find din lokale AUBO forhandler her på hjemmesiden, og kig ind eller book et møde online. Vores håb er, at du er kunde, når du træder ind i butikken og ambassadør, når du går igen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

AUBO får 5 stjerner på Trustpilot

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os