Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Plan A

Rigtige kendere ved godt, at et perfekt køkkenresultat kræver perfekt planlægning. Der er nemlig rigtig mange overvejelser, valg og processer, der skal gå op i en højere enhed.

For at hjælpe dig trygt og sikkert i mål har AUBO udviklet ”Plan A”. En guide, der gør det nemmere at få taget de rigtige valg – i den rigtige rækkefølge.

Plan A består af 8 trin. Fra den indledende dialog og sparring med din lokale AUBO-køkkenrådgiver til dit nye køkken er færdigmonteret, og du kan nyde herlighederne, mens du udfylder vores afsluttende spørgeskema.

Dialog og rådgivning

Sammen finder vi den helt rigtige løsning.

Med udgangspunkt i dine behov, ønsker og krav, hjælper vi dig med at realisere dit drømmekøkken. Vi lytter og sparrer med dig, så vi sammen finder den optimale løsning for dig og din familie. Et køkkenkøb er en stor beslutning, og vi rådgiver dig, så du kommer sikkert igennem hele processen fra indretningsfasen til montering af det færdige køkken.

Økonomi og finansiering er vigtige områder i ethvert køkkenkøb, og derfor vil din køkkenkonsulent spørge ind til jeres budget, forventninger og eventuelle ønsker til finansiering.

Indretningsforslag

Fleksibilitet når mulighederne er mange.

Vores veluddannede køkkenkonsulenter sikrer, at du altid møder faglig ekspertise indenfor AUBO’s produktprogram. Vi kommer naturligvis altid gerne ud til dig, og tager de nødvendige mål, og gennemgår projektet. Sammen med køkkenkonsulenten får du klarlagt de funktionelle behov dit køkken skal opfylde samt den køkkenstil, der matcher dine ønsker bedst muligt.

Du får inspiration og overblik over de utallige muligheder AUBO’s produktprogram giver dig.

Forslag & præsentation

Den optimale løsning giver tryghed.

Et nyt køkken er en vigtig beslutning og en langsigtet investering for familien. Derfor udarbejder AUBO’s køkkenkonsulent det optimale løsningsforslag på baggrund af dine ønsker og krav – også set i forhold til budgetrammen for dit nye køkken. Du får præsenteret en farvetegning over køkkenet set fra alle vinkler samt gennemgået dit tilbud på køkkenet, så du er helt sikker på at få den løsning, du ønsker.

Ordre & tidsplan

Fra ordre til drømmekøkken.

Når du er helt tryg og tilfreds med løsningen, udarbejder din køkkenkonsulent de endelige tegninger og en ordrebekræftelse. I finder sammen den ønskede leveringsdag, og køkkenet sættes nu i produktion på fabrikken.

Din AUBO butik er ansvarlig for hele processen fra start til slut, og styrer hele leverancen for dig.

Levering

Rette tid og sted – ganske enkelt.

I forbindelse med ordreafgivelse aftalte du en leveringsuge og leveringsdag med din køkkenkonsulent. Før levering bliver du kontaktet af AUBO’s logistikafdeling, der oplyser cirka leveringstidspunkt.

På selve leveringsdagen modtager du et opkald fra vores chauffør – cirka en time før levering – så du kan nå at være hjemme og klar til modtagelse.

Har du bestilt indbæring er det vigtigt, at du har etableret plads til køkken-elementerne og tilbehøret. Endvidere skal du tænke på at skåne eksisterende indbo og inventar – læg f.eks. pap eller afdækning på gulvet i entré og andre steder, hvor elementerne skal sættes.

Montering

Vil du eller skal vi?

Vores montører har den erfaring og den ekspertise, der gør, at køkkenet monteres efter de rigtige forskrifter, og du er sikret, at alt fungerer optimalt efter hensigten.

Har du valgt selv at montere dit nye køkken, finder du en udførlig vejledning hertil på vores hjemmeside. Der medfølger også en udførlig monteringsvejledning sammen med elementerne.

Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at kontakte din AUBO butik for råd og vejledning.

Garanti

Det handler om tryghed ved købet.

På bevægelige dele som skinner, skuffesider, hængsler og udtræk yder AUBO 25 års garanti. AUBO yder 10 års garanti på køkken, bad, bryggers og garderobeskabe. På øvrige produkter yder AUBO 2 års reklamationsret jf. Købeloven.

AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen.

Forhåbentligt lever alt i forbindelse med dit køkkenkøb op til dine forventninger. Er der blot det mindste, du ikke er helt tilfreds med, bedes du snarligst kontakte din AUBO butik, så vi kan få løst problemet.

Har du spørgsmål om brug eller vedligehold af dit nye køkken, bedes du kontakte din AUBO butik, så du får den fulde oplevelse af dit nye køkken.

Vores garantier gælder for leverancer, der er købt og faktureret fra 1/1-2013. For produkter købt før 1/1-2013 henvises til tidligere gældende garanti-bestemmelser for AUBO.

Din mening er vigtig

Din tilfredshed er vores succeskriterie.

Hos AUBO arbejder vi kontinuerligt på at blive endnu bedre. Derfor vil vi gerne bede dig om, at give os en tilbagemelding på dit køkkenkøb. Du modtager cirka 14 dage efter levering et mindre spørgeskema på mail, hvor vi meget gerne vil høre din mening.

Sammen realiserer vi din drøm!

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os