Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Vælg imellem flere end 2000 lækre farver og en række produktserier

AUBO kan tilbyde dig frit farvevalg på en række af vores køkkenserier. Det betyder, at du kan udforske AUBO Scalas uendeligt mange lækre farver og finde præcis den farvenuance, som fuldender og personliggør dit nye køkken.

Drømmer du om charmerende pasteller, støvede, romantiske nuancer eller måske varme jordfarver? Med vores vifte af unikke AUBO Scala farver kan du realisere selv de vildeste og mest kulørte køkkendrømme.

AUBO SCALA byder på over 2000 skønne farver. Her er noget for enhver smag og til enhver lejlighed. Hos AUBO er gammelrosa ikke bare gammelrosa, men lige præcis den nuance af gammelrosa, som du måske har gået med i tankerne. Besøg din AUBO-butik og oplev hele AUBO Scalaen af gammelrosa.

 

Find forhandler

Slip farverne løs i dit nye køkken

Vi skaber et køkken med dit helt personlige farvevalg. Men det tager lidt ekstra “kvalitetstid”

Med AUBO Scala vælger du en unik farve, og netop fordi dit køkken bliver et unikum, skal du være lidt ekstra tålmodig. Produktionstiden for et køkken malet i en AUBO Scala-farve vil typisk være forlænget med tre uger.

1

KØKKEN OG SCALA FARVEVALG

Første opgave ligger hos dig. Du skal nemlig vælge hvilken produktserie og farve der tilsammen skal udgøre dit nye drømmekøkken.

2

AUBO SCALA SENDES TIL MALER

Når valget er taget, og køkkenet bestilt, sender vi alle køkkendele til maler, så det kan få netop den nuance, som du drømmer om.

3

KVALITETSTJEK

Når alle dele er både malet og hærdet får vi det hele retur på AUBOs køkkenfabrik til gennemgang, hvor vi laver et kvalitetstjek af alle malede dele.

4

LEVERING OG MONTERING

Nu er det hele klar til servering, og vi leverer og monterer dit nye drømmekøkken som aftalt.

Hvordan vælger jeg farve?

Med AUBO Scala-farveviften får du præsenteret flere end 2000 klassiske, modige, rolige, festlige, elegante, skønne og unikke farvemuligheder. Hvilken farve, dit hjerte banker mest for, er helt op til dig.

Farveprøver fra din lokale farvehandel

Når du har valgt din egen unikke farve, kan du med fordel lege med den i hjemmet. Tag fat i din lokale farvehandel og bestil en farveprøve, så du kan se, hvordan farven ser ud hjemme hos dig. Du kan også bestille flere farveprøver, så du kan sammenligne nuancer.

Når du arbejder med at spore dig ind på at vælge den helt rigtige farvetone, så vær opmærksom på, at farven altid vil variere alt efter hvilken overflade, du har malet din farveprøve på, men også lyset i rummet er afgørende for opfattelsen af farven.

Svært ved at vælge?

Som en del af AUBO Scala har vi samlet en særlig trendkollektion med 14 lækre farver, som ledende trend- og farveeksperter peger på som toneangivende i tiden.

Så føler du, at du drukner i de flere end 2000 farvemuligheder, som AUBO Scala giver dig, så tag et sikkert valg og vælg en af de 14 trendfarver. Du kan opleve farveprøver på trendfarverne i din lokale AUBO-butik.

PRISEKSEMPEL

En række af vores køkkenserier kan males i flere end 2000 forskellige farver. F.eks. model Siena, som du her får prisen på – både som standard Siena – og som malet i mintgrøn.

Find forhandler

AUBO Siena

16.716,-

Pris for viste model ekskl bordplade og kogeplade

AUBO Siena / Mintgrøn

24.993,-

Pris for viste model ekskl bordplade og kogeplade

AUBO Scala

Lad farvedrømmene finde vej til dit nye køkken

Find forhandler
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os