Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Bordplader i massivtræ

I mange år var det hvide, sterile køkken en stor sællert, men man ser i stigende grad en bevægelse mod det mere rustikke køkken med personlighed og varme. I bedste nordiske stil bliver naturen  inviteret indenfor. Til dette formål er en køkkenbordplade i træ et populært valg, og træsorternes forskellige udtryk giver muligheder for at differentiere sit køkken alt efter personlig stil. En bordplade i træ kan både være stilren, men man kan eksempelvis også få bordplader med huller og knaster eller med gråligt olie, så det ligner et materiale, der har ligget på stranden i årevis.

Fordele:
Med en køkkenbordplade i træ får man en helt særlig varme og karakter i sit køkken. Mulighederne er mange, qua de mange træsorter og olier der findes – eksempelvis kan en træsort som eg fås i mange forskellige farver. Også pladens tykkelse varierer alt afhængig af, hvor rustikt et udtryk man ønsker sig. Vælger man en køkkenbordplade i træ, kan det blive et livslangt bekendtskab. Selvfølgelig kan den blive udsat for ridser, pletter og andet slitage, men en simpel slibning kan få bordpladen til at fremstå som ny igen.

Ulemper:
En træbordplade er langtidsholdbar, men når det så er sagt, er det et af de materialer, der kræver mest vedligeholdelse. Det er dog en form for vedligeholdelse, som selv den mest uhandy type kan mestre. Bordpladen skal kun have olie et par gange om året. Man smører olie på, lader det sidde i 10 minutter, og tørrer det efterfølgende af. Så er det klaret. Prisen kan også være afgørende for, om man vælger en bordplade i træ, men det afhænger rigtig meget af træsorten. Overordnet set er en træbordplade dobbelt eller tre gange så dyr som eksempelvis en bordplade i laminat.

Rengøring: Daglig rengøring klares med en opvredet klud. Tør altid væsker op, så træet ikke står vådt. Anvend som udgangspunkt ikke opvaskemiddel, da det udtørrer træet.

AUBO tilbyder massivtræ i følgende varianter:

Vil du høre mere om massivtræsbordplader og se de mange forskellige farvemuligheder, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler.

 

Montering af din massivtræsbordplade
Materiale
Massivtræ
Pris
Mellem
Pleje
Mellem
Slidstyrke
Mellem
Varme
Tåler ikke
Kan repareres
Ja
Bordpladeskema
aubo køkkenbordplade i massivtræaubo køkkenbordplade i massivtræ
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os