Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Quooker

Vandhanen, der kan det hele

Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan bruge din Quooker til. Det kogende vand bruges nemt til desinficering af flasker og sutter, når der skal brygges the, laves nudelsuppe, blancheres grøntsager, pocheres fisk, koges pasta, eller når der skal smuttes mandler. Mulighederne er mange.

Quooker findes i mange modeller

Quooker findes i mange forskellige modeller. Du kan vælge imellem en separat hane til kogende vand kombineret med et helt almindeligt blandingsbatteri. Ønsker du en model, hvor både koldt, varmt og kogende vand er samlet i én hane, så er det modellen “Fusion”, du skal gå efter. Quooker Flex modellen er med en praktisk udtræksslange, og som det nyeste skud på stammen tilbydes Quooker Cube, hvor også afkølet vand med brus kan tappes direkte ud af hanen. Alle Quooker kogende vandhanemodeller fås endvidere i forskellige designs og overflader.

5 slags vand fra samme hane

Med en CUBE beholder (tilkøb) har du mulighed for at tappe vand med og uden brus direkte fra din Quooker. Alle nye Quooker modeller er kompatible med Quooker Cube. Har du en ældre Quooker model, som du gerne vil have opgraderet med Cube, så tag endelig fat i os.

Få et skarpt tilbud på din Quooker

Hos AUBO er vi “Selected Dealer” af de mange flotte og funktionelle Quooker vandhanemodeller. Kig ind til din nærmeste AUBO forhandler og hør mere om de mange muligheder med Quooker. Vi giver dig gerne et skarpt tilbud.

 

Find forhandler
quooker kogende vandhane

Børnesikker Quooker

Takket være det børnesikre betjeningsgreb og hanetud med dobbeltvæg, som ikke bliver varmt, behøver du ikke at bekymre dig om forbrændte børnefingre. Vandstrålen er naturligvis varm men ikke massiv. Den består af små dråber, så man kan nå at trække hånden til sig, inden man bliver skoldet.

se mere
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os