AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Trækøkken

Den nordiske stil har længe været dominerende i de danske hjem. Den nordiske stil består af mange forskellige prioriteter indenfor boligindretning såsom masser af lys, planter, minimalisme og kontraster, og så naturen eller i hvert fald en illusion af natur. Det er blevet meget moderne at invitere naturen indenfor i hjemmet, hvilket ses mange steder i form af tapeter med motiver fra skoven eller via store rustikke plankeborde.

Køkkener i træ er også en formidabel måde at invitere naturen indenfor i hjemmet. Køkkener i træ kan nemlig noget, som du aldrig opnår med et hvidt køkken. De kan udstråle autentisk charme og tilføre et naturligt tvist til hjemmets design, så det hele ikke bliver for koldt og upersonligt.

 

Køkkenlåger i træ

AUBO tilbyder mange muligheder, når det kommer til lågesortiment. Alt fra hvide låger til grebsfri låger, rustikke fyldingslåger, malede låger i modefarver og også de naturlige låger i træ. Faktisk har vi både naturlige trælåger samt de “unaturlige”, som i stedet for træ er lavet i feelwood, men i så naturtro en kvalitet, at man virkelig skal pudse brillerne, hvis man skal betvivle ægtheden.

Bestil AUBOs katalog

 

Mix af farver og modeller

Vil du skabe et køkken, der emmer af personlighed og unik stil, så lav et mix af forskellige køkkenmodeller. Et køkken i træ, behøver jo i princippet ikke kun indeholde køkkenlåger i træ. Det kan jo godt være et hvidt køkken, hvor alle skuffesektioner er i den eksklusive model Oak Line. Mange laver også en højskabsvæg, som så får sin helt egen farve – måske i model Mente.

Der er ingen regler for, hvilke farvesammensætninger du må bruge i dit køkken, og faktisk kan det virke utrolig gennemtænkt, at man lige har tænkt lidt forskellige farver og modeller ind i køkkenet, i stedet for blot at lave det hele i basis hvid.

Ønsker du et helt køkken i træ, kan vi også hjælpe dig med det. Det hele kommer an på dine ønsker og behov.

 

Kig ind til din lokale AUBO forhandler

De utrolig mange muligheder, der findes indenfor køkkenmodeller skal både ses og opleves. Kig derfor endelig ind til din lokale AUBO forhandler, som gerne viser dig rundt, så du kan se de forskellige modeller og få lov til at røre og føle kvaliteten. Vi byder på masser af køkkeninspiration. Et køkken i træ kan være mange forskellige ting, og vi viser dig hellere end gerne mulighederne.

Når du kigger på nyt køkken hos AUBO, tilbyder vi dig selvfølgelig også at lave indretningsforslag, som bliver præsenteret på flotte 3D tegninger. Endvidere kan du få lov til at tage en virtual gåtur i dit nye køkken, via vores virtual reality værktøj. Sådan en oplevelse kan i den grad virkeliggøre det nye køkken, og man kan hurtigt se om alle farver er sammensat som ønsket, og om indretningen er optimal i forhold til ens dagligdag, som jo ofte er lidt hektisk.

Ønsker du, at der skal være god tid sat af til dig, når du kommer i AUBO butikken, så book for en sikkerheds skyld et møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

Inspiration til trækøkkenet

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os