AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Lamelkøkken

Et nyt køkken er en stor beslutning, og der er mange veje at gå, når der skal tænkes indretning og design af hjemmets hjerte. På din søgen rundt i det store overflødighedshorn af køkkenmodeller vil du møde noget for enhver smag – lige fra det minimalistiske og stilrene køkken til det rustikke landkøkken. En ikonisk køkkenklassiker, der aldrig taber pusten, er det populære lamelkøkken. Dette køkken finder du på øverste hylde i det brede køkkensortiment – der, hvor man kun opbevarer det mest ekstravagante.

Her hos AUBO kalder vi vores lamelkøkken for Oak Line; linjer af egetræ. Oak Line er formet af karakteristiske lamelfronter med egetræsstave og fås i flere farvevarianter. Udtrykket er sublimt og har forført kræsne kunder gennem årtier.

 

Indret dig med lamelkøkkenet, Oak Line

Uanset om du har brug for nyt køkken til din lejlighed, din herskabsvilla eller dit parcelhus, så er Oak Line klar til at flytte ind. Oak Line kan bruges i alle indretninger og kan kombineres med alle andre køkkenmodeller, så du kan mikse dig frem til lige nøjagtigt det udtryk, som du drømmer om. Hvad siger du f.eks. til et mix af vores Oak Line Coffee og farven Leaf Green eller hvad med Royal Blue. AUBO Har et stort farveunivers, hvor du kan vælge mellem flere end 2000 NCS farvekoder, så du har alle muligheder for at skabe dit helt eget køkkenlook – inspired by you.

 

Lad os hjælpe dig med et Oak Line lamelkøkken

Oak Line er både nordisk, naturlig og ægte, og du vil langt fra være den første, der drømmer om slå pjalterne sammen med dette skønne lamelkøkken. Selv om Oak Line ligger i den dyre ende, så får du fuld valuta for pengene i form af skønhed ad libitum.

Hos AUBO har vi forhandlere i hele Danmark, så uanset hvor du bor, finder du en AUBO forhandler i nærheden. Tag endelig fat i os! Vi står klar til at hjælpe dig med køkkeninspiration, rådgivning og god service, og vi tegner og regner gerne på dit nye lamelkøkken helt gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at tage imod dig.

Inspiration til lamelkøkkenet

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os