Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Billige køkkener hos AUBO:
Udstillings­modeller til lave priser

Hos AUBO ønsker vi kontinuerligt at præsentere nye og spændende køkkenløsninger, og det kræver selvsagt, at der løbende bliver lavet udskiftninger i butikkerne. Derfor sælger vi ud af både køkken, bad, bryggers, garderobe og hvidevarer, som kun har været brugt til udstilling/demo. Vores udstillingsmodeller sælges med store besparelser og sælges efter først til mølle-princippet. Nedenfor finder du alle vores aktuelle tilbud. Spar op til 50% på udvalgte demo-modeller.

Find outletprodukter

Køkkener på tilbud: Samme kvalitet, bare billigere

Er du på jagt efter et godt tilbud på et nyt køkken? Så er du ikke alene. Køkkenet er for mange det vigtigste rum i boligen, for det er her, vi både kokkerer med potter og pander og samtidig også rummet, hvor vi mødes med venner og familie. Nok bruger vi mest tid i soveværelset – men køkkenet kommer lige efter.

Det er en stor beslutning at investere i et nyt køkken, og defor ikke noget man bare lige gør. Når man skal have et nyt køkken, skal man ofte træffe en række beslutninger, der bl.a. kan vedrøre:

Sidst men ikke mindst, skal man også gøre sig nogle tanker om, hvor stort et køkkenbudget, man har til rådighed.

Et nyt køkken er en større investering og kan koste alt fra 30.000 kr. op til 300.000 kr. Der findes dog også måder, hvorpå man kan lette prisen på sit nye køkken – bl.a. ved at gøre brug af AUBOs outlet, som består af masser af tilbud på udstillingsmodeller.

Her på siden har vi samlet vores nuværende udvalg af udstillingskøkkener, som kan købes til en rigtig god pris. Du finder hverken ridser, oliepletter eller fedtede børnefingre på vores udstillingskøkkener. De er nemlig ikke blevet anvendt til hverken madlavning eller familiesamvær – udelukkende som blikfang i vores butikker. Med vores udstillingskøkkener får du altså den velkendte AUBO-kvalitet – bare meget billigere.

Spar 30-50% på vores køkkener

Da vi løbende opdaterer vores tilbud her på siden, kan vi aldrig garantere præcist, hvor meget du kan spare, da der er tale om et individuelt skøn for hvert køkken. I de fleste tilfælde kan du dog spare imellem 30-50% sammenlignet med, hvis du skulle købe det samme køkken som ny. En besparelse, der er til at mærke.

 

De penge, som du sparer, kan du enten lægge til side eller bruge på noget andet – for eksempel et nyt bryggers eller måske et nyt badeværelse?

Vores udstillingskøkkener er populære, og derfor skal du være hurtig, hvis du vil spare rigtig mange penge på dit nye køkken. Vi kører med først-til-mølle-princippet.

Gå på opdagelse i oversigten ovenfor og find lige det udstillingskøkken, som passer ind i dit hjem. Skulle der mangle et skab eller to i det valgte køkken, så lover vi at supplere op til en ekstra god pris.

Få professionel hjælp af en af vores dygtige køkkenkonsulenter

Selvom vores priser kan være meget fristende, vil vi ikke anbefale dig at købe et nyt køkken uden at tænke det ordentligt igennem. Du kan derfor altid tage fat i en af vores dygtige køkkenkonsulenter, som nemt og hurtigt kan hjælpe dig med at lægge en plan for, hvordan din køkkendrøm bedst realiseres.

Vores konsulenter har mange års erfaring med både rådgivning i materialevalg, budgettering og meget mere. Du kan også gå på opdagelse blandt alle vores køkkener på denne side og eventuelt skrive dig op til vores nyhedsbrev.

Udstillingsbad, bryggers og garderobe

Det er ikke kun udstillingskøkkener, du finder til lave priser her i vores outlet-univers. Vi har også et stort udvalg af udstillingsbade, der præcis som vores køkkener har stået til flot skue i vores butikker. I oversigten over udstillingsbade finder du badløsninger i spændende designs, materialer og farver.

Og når du nu er i gang med at finde et billigt udstillingskøkken eller udstillingsbad, så vil vi da også lige friste dig til at tage et kig på vores udstillingsgarderober og udstillingsbryggerser. Ja, du kan sågar spare mange penge på udstillingshvidevarer som køleskabe, ovne, emhætter og vaskemaskiner mm.

Find de udstillingsmodeller, der skal forny dit hjem og kontakt derefter den pågældende AUBO-forhandler for aftale om betaling og afhentning. Der er gode penge at spare!

 

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os