Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Bordplader i keramik og dekton

Keramik:
Bordplader i keramik er blevet en stor trend i de danske køkkener. Danskerne er vilde med, at bordpladen er lavet af et 100% naturligt materiale. Nye spændende decors og overfladestrukturer har også gjort keramik mere attraktivt. Keramik har mange enestående egenskaber. Keramik kræver minimal vedligeholdelse, er ridsefast, tåler varme gryder, frosne varer, ild og kan klare alle typer af rengøringsmidler. Desuden falmer keramik ikke, og sikrer derfor en flot bordplade mange år frem i tiden!

Prismæssigt er keramiske bordplader på niveau med ensfarvede granit- eller kompositstensbordplader. Keramikken laves af en blanding af sand, feldspat, ler og naturlige farvepigmenter, der bliver presset og brændt ved ca. 1200 grader. Og indeholder derfor ingen lim eller andre syntetiske dele.

Keramik er fremstillet under utrolig høje temperaturer, hvilket gør, at keramik er et meget hårdt, robust og nærmest uopslidelig, som tåler næsten alt. Keramik er syre/base resistent.

Dekton.
Fra Consentino kommer kvalitetsproduktet Dekton. Dekton er fremstillet efter den seneste teknologi, der sikrer en kvalitetsbordplade, der tåler næsten alt. Køkkenbordplader i dekton er produceret af glas/keramik/komposit og sammenpresset under et 25.000 tons tryk, hvor det hele så til sidst sammensmeltes ved 1200 grader. Dekton er syre/base resistent og samtidig varmefast, så der ikke sker følgeskader, når man afsætter varme gryder og pander direkte på overfladen.

En dektonbordplade er lukket i overfladen, og skal aldrig forsegles. Det forhindrer at væsker trænger ned i overfladen, hvilket gør dektonbordpladen nem at rengøre. Dekton er desuden modstandsdygtig overfor ultraviolet lys – bedre kendt som UV. En dektonbordplade vil altså ikke kunne falme eller nedbrydes.

AUBO tilbyder keramik og dekton i følgende farver:

Vil du høre mere om køkkenbordplader i keramik og dekton og se de mange forskellige farvemuligheder, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler.

 

Montering af din keramikbordplade

 

* Mindre reparationer som f.eks. kantskader kan udføres af en uddannet fagmand.

 

Materiale
Keramik og dekton
Pris
Høj
Pleje
Nem
Slidstyrke
Høj
Varme
Tåler
Kan repareres
Ja* / Nej
Bordpladeskema
aubo køkkenbordplade i lysegrå keramikaubo køkkenbordplade i sort keramik
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os