Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Rustikt Køkken

Nogle køkkendrømme kan man næsten dufte. Madlavningen, stemningen, kødets hvæs – når det bliver lagt på panden, og så alt det hyggelige. Måltiderne, samværet og fællesskabet. Køkkendrømme kan gå i mange retninger, og for mange trækker drømmene associationer til noget gammelt og næsten eventyrligt; det rustikke køkken.

Det rustikke køkken kendetegnes af en god mængde nostalgi. Her taler vi jord-til-bord drømmen, som bedst visualiseres med hjælp fra fyldningslåger, vitriner og krummelurer. En køkkendrøm, der favner en svunden tid og bringer gamle værdier ind i vores teknologiske tidsalder.

 

Indfri din rustikke køkkendrøm med AUBO

Med AUBOs sortiment kan køkkendrømmen gå i alle retninger. AUBO har noget for enhver smag – lige fra det minimalistiske, til det farverige tag-selv-bord og så selvfølgelig det mere rustikke look. Vi tilbyder flere forskellige fyldningslåger, og alle indgår de i vores AUBO Scala univers, hvor farvemulighederne er på flere end 2000 forskellige farver. En rustik køkkendrøm behøver nemlig ikke nødvendigvis at være hvid – den kan ligeså vel være rosa, mintgrøn eller måske beige. Farvevalget lader vi være helt op til dig.

Køkkenlågerne kan selvfølgelig ikke stå alene, og vi har masser af rustikt tilbehør, som kan bruges til kombination. Måske en bordplade i massivtræ eller en køkkenvask i smukt porcelæn? Vi tilbyder mange muligheder for at skabe netop det rustikke køkken, som kan indfri dine køkkendrømme.

 

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos AUBO finder du forhandlere i hele Danmark, så uanset hvor i landet du bor, så har du en AUBO butik i nærheden. Kig endelig ind til os, hvor vi står klar med køkkeninspiration, kaffe på kanden og godt humør. Vi tegner og regner gerne på din rustikke køkkendrøm, og sammen finder vi de forskellige materialer, som tilsammen skal udgøre dit nye køkken.

Rustikke køkkendetaljer

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os