Hvordan ser dit drømmebadeværelse ud?

Vi har mange forskellige modeller. Filtrer på indstillingerne nedenfor og find det, der passer bedst til dig.

Materiale
Stil
Farve
Læs om vores materialer her

Latte Oak Line Bad

Latte Oak Line Bad

Black Oak Line Bad

Modena Grå Cashmere Bad

Venezia Napoli Fenix Bad

Yellowstone Eg Bad

Venezia Hvid Bad

Siena Mat Hvid Bad

Trend Siena Bad

Toscana Hvid Bad

Napoli Festival Bad

Trend Siena Bad

Der er desværre ingen produkter der matcher din filtrering
Vis alle

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

Nyt badeværelse fra AUBO

Går du med drømmen om et nyt badeværelse?

Hos AUBO finder du et bredt udvalg af forskellige badeværelsesdesigns, som er skabt til at passe til forskellige behov & personligheder, og hos AUBO har vi med garanti et badeværelse, der opfylder lige præcis din drøm.

Badeværelset er for mange personer lig med velvære. Badeværelset er rummet, hvor der er plads til alenetid og plads til fordybelse. Et badeværelse skal fungere døgnet rundt, både morgen og aften. Om morgenen skal badeværelset hjælpe dig med at få en god start på dagen, og om aftenen skal badeværelset give dagen en god afslutning.

Vigtige valg ved nyt badeværelse

Når du skal vælge dit nye badeværelse, så er der en række vigtige valg, der skal træffes. Først og fremmest skal stilen vælges. Skal badeværelset være i klassisk look med et moderne pift? Skal badeværelset være intimt og hyggeligt med et personligt præg? Eller skal badeværelset være vild og vovet? Når du skal vælge dit nye badeværelse, er det vigtigt at tænke praktisk, men samtidig også sørge for at tænke din personlige stil ind i badeværelset. Det kan være, at badeværelset skal være i samme stil som andre rum i hjemmet? Det handler i høj grad om at finde sine egne vaner, behov og ønsker, og gøre op med sig selv, hvilket badeværelse der bedst kan leve op til dette.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Hos AUBO kan du få et nyt badeværelse i mange forskellige prisklasser. Prisen er først og fremmest afhængig af, hvor stort dit nye badeværelse skal være, hvordan badeværelset skal indrettes, samt hvilken stil du gerne vil have badeværelset i. Hvis du gerne vil vide mere omkring priser for dit nye badeværelse, så er du meget velkommen til at kontakte din lokale AUBO forhandler.

Gør drømmen om et nyt bad til virkelighed

Hos AUBO har vi et badeværelse, der kan opfylde dine praktiske behov og ønsker, og i fællesskab sammensætter vi det badeværelse, som netop tager udgangspunkt i din personlige stil, så du får sat dit personlige præg på dit nye badeværelse.

Find din lokale forhandler

Har du behov for yderligere inspiration eller behov for personlig rådgivning, så besøg din lokale AUBO forhandler. Vi glæder os til at præsentere dig for de mange muligheder indenfor badeværelse, køkken, bryggers og garderobe. Vi udarbejder gerne et kreativt indretningsforslag af dit nye badeværelse, som både tager højde for funktionalitet og design. Med dette forslag kan du få et overblik over, hvordan netop dit badeværelse kommer til at se ud i dit hjem.

Du kan allerede nu vælge at booke et møde med din lokale AUBO forhandler.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os