Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Landkøkken

Køkkennostalgi med et romantisk pift. Det rustikke landkøkken er populært og efterspørges af mange, som ønsker et køkken med sjæl og hyggelig personlighed.

Hjemmets pulserende hjerte

Køkkenet er og bliver samlingspunktet for familien. I køkkenet bliver brugt utrolig mange timer på både hyggeligt samvær samt kulinarisk kogekunst. Mange ønsker en landlig stil i køkkenet, som kan give hygge og sjæl til hele huset, samt virke som et roligt mekka midt i en hektisk hverdag.

Bestil AUBOs katalog

 

Landligt er ikke det samme som gammeldags

Udtrykket i dit landkøkken kan varieres alt efter hvor rustikt og romantisk, du ønsker, at køkkenet skal være. I dag er alt nemlig tilladt, så du kan gradbøje stilen, lige så meget du vil. Samtidig kan du selvfølgelig kombinere stilen med det nyeste indenfor hvidevarer og hjælpende tilbehør. Et køkken i landlig stil udelukker nemlig ikke moderne komfort.

 

AUBO tilbyder landkøkkener i mange variationer

Hos AUBO tilbyder vi mange forskellige landkøkkener. De forskellige landlige køkkenmodeller er typisk fyldningslåger i flere udgaver. Hvor alle modeller fås i hvid kan flere også males i AUBO Scalas flere end 2000 unikke farver, så du kan få et helt landkøkken i præcis den farve, som du drømmer om.

 

Pynt op med rustikt tilbehør

For at skabe den helt rigtige stemning af landkøkken, er der mange ting du yderligere kan gøre, for lige at sætte prikken over iét.

Lad for eksempel dine gryder og pander hænge til fri skue i stedet for at gemme dem væk i skuffer og skabe. Krydderurter og keramik er også med til at skabe en stemning af landligt madværksted, og har du bordplads nok kan skærebrædderne stå fremme. Lad dine kopper hænge på kroge og vælg gerne fliser med et nostalgisk pift.

 

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Hos AUBO tilbyder vi at tegne og regne for dig helt gratis og uforpligtende. Kig ind og lad os vise dig de forskellige modeller indenfor landkøkkener – vi har masser af køkkeninspiration i butikken. Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, så vi kan hjælpe dig med at realisere drømmen om et nyt landkøkken.

Find Forhandler

Det hyggelige landkøkken

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os