Få tilsendt gratis inspirationskataloger
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Læsetid

2 minutter

Det startede ved en tilfældighed

Historien om AUBO tager sin begyndelse i 1985. Og faktisk var det en af livets mange små tilfældigheder, der gjorde Jens B. Bertelsen til iværksætter med salg af køkken- og garderobeskabe.

Dengang, midt i 1980’erne, var Jens værkfører på en panelfabrik. Et job, der indebar masser af kilometer på den tyske autobahn, og som tillige sendte ham på forskellige messer syd for grænsen. På sådan en messe faldt Jens i 1985 i snak med en tysk forhandler af garderobeskabe – og efter det møde var familien Bertelsens skæbne beseglet. Sammen med hustruen Grethe etablerede han firmaet Topline Denmark. Og så startede det hårde slid.

Derfor hedder vi AUBO

Tre år efter opstarten viste det sig, at en anden virksomhed havde registreret Topline-navnet. Og så måtte Jens og Grethe jo finde på et andet.

Resultatet blev en kombination af ”Aulum” (den vestjyske by, hvor AUBO har haft til huse i alle årene) og ”Indbo”. Og hokus pokus: AUBO var født.

Det nye navn ændrede imidlertid ikke på, at Jens og Grethe stadig knoklede fra morgen til aften for at holde hjulene (og skabene) i gang. De første 5-6 år som selvstændige var ferie da også en by i Rusland. Og nej, ikke i bogstavelig forstand.

Vestjysk når det er bedst

Det der med at komme fra Aulum i Vestjylland handler om andet og mere end den første stavelse i vores firmanavn. For Jens har den vestjyske mentalitet og de vestjyske værdier nemlig altid udgjort selve fundamentet for AUBO.

Det har derfor altid været vigtigt for den vestjyske køkkenproducent, at hver eneste medarbejder hver eneste dag gør sit bedste for at sikre tilfredse kunder. Det kommer bl.a. til udtryk ved karaktertræk som troværdighed, ordholdenhed, loyalitet, respekt og fleksibilitet.

Og nå ja, så følger der også en god portion stædighed med at være en ægte vestjyde. Noget, som i høj grad har været med til at bringe AUBO fra at være en nystartet og ubetydelig importør af tyske køkken- og garderobeskabe til i dag at være et af Danmarks store køkkenmærker, og – hvad der betyder allermest for Jens – nummer ét på Trustpilot siden 2016.

Læs her om AUBO og CSR

Det bliver i familien

Selvom Jens har passeret de 70 år, er han stadig en aktiv del af dagligdagen hos AUBO. Det samme gælder hustruen Grethe, ligesom den ene af parrets to døtre sidder i AUBOs marketingafdeling. Hendes søster har til gengæld valgt en anden karrierevej, men har bidraget til familieforetagendet med en svigersøn, der i dag er ansvarlig for salget af AUBO-køkkener i Norge.

Men hvad så med direktørposten? Den lagde Jens for nogle år siden i de tryggeste hænder hos Torben Andersen, som i dag tillige er medejer af AUBO.

Hos AUBO taler vi om ”kendermentalitet”

Gennem alle årene har AUBO været præget af en stærk vindermentalitet. Eller rettere, hos AUBO foretrækker vi at kalde det ”kendermentalitet”. Vi laver nemlig ikke bare køkkener. Vi laver køkkener for kendere. De kunder, der deler vores sans for kvalitet, vores sans for detaljer og vores vestjyske ordentlighed.

Fantastisk samarbejde

Selv om Jens har rundet de 70, deltager han stadig aktivt i virksomhedens hverdag fra sin plads midt i fælleskontoret, kompetent sekunderet af adm. direktør og medejer Torben Andersen.

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.