Få montering med i prisen i april
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Læsetid

1 minut

Udgivelsedato

juli 2019

 

 

BREEAM® er et klassificeringssystem, der målt på forskellige parametre fastslår, i hvor høj grad hele byggerier er bæredygtige. AUBOs inventar har nødvendig dokumentation, som tilfredsstiller de foreskrevne materialekrav i BREEAM®.

Inden for køkken, bad og rum, som er AUBOs kerneområder, fokuseres der på komponenter bestående af træfibre, som skal overholde strenge krav om udledning af bestemte gasarter. Med AUBOs produktdokumentation bidrager vores produkter altså til et bedre indeklima. AUBO vil altså gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Fakta om Breeam®

– BREEAM® er verdens ældste og Europas mest udbredte miljøkoncept omkring indeklima og bæredygtighed.

– AUBOs produkter er dokumenterede med leverandørerklæringer og specifikke testrapporter for hver enkelt produktgruppe, som benyttes til dokumentation i BREEAM®.

 BREEAM® er ét af de mulige dokumentationsprincipper, der forudsættes hos mange investorer, for dokumentation af bæredygtighed og indeklima.

 AUBOs sortiment er bredt, idet det omfatter et stort udvalg af lågetyper, skabstyper, indretningsløsninger og bordplader, og det har dokumentation, som kan benyttes i BREEAM®-projekter.

– AUBO er p.t. en af de få producenter af køkken-, bad-, og ruminventar, der er i stand til at levere BREEAM®-dokumenterede produkter i industriel skala.

– AUBOs  sortiment, som BREEAM®-dokumenteret, er uden merpris i forhold til gældende vejledende udsalgspris.

 

Kilde: www.breeam.com

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os