Corona opdatering: Vi holder ÅBENT, og vi producerer og leverer som normalt
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Læsetid

1 minut

Udgivelsedato

juli 2019

 

 

BREEAM er et klassificeringssystem, der målt på forskellige parametre fastslår, i hvor høj grad hele byggerier eller enkelte produkter er bæredygtige. Med anvendelse af AUBOs inventar, kan inventardelen bidrage til, at BREEAM-klassificerede byggeprojekter opnår en bedre score – og dermed en højere certificering, totalt set. Inden for køkken, bad, bryggers og garderobe, som er AUBOs kerneområder, fokuseres der på komponenter bestående af træfibre, som skal overholde strenge krav om udledning af bestemte gasarter. Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Fakta om Breeam

BREEAM er verdens ældste og Europas mest udbredte miljøkoncept omkring indeklima og bæredygtighed.

BREEAM-produkterne fra AUBO er dokumenterede med leverandørerklæringer og specifikke testrapporter for hver enkelt produktgruppe.

BREEAM er ét af de mulige dokumentationsprincipper, der forudsættes hos mange investorer, for dokumentation af bæredygtighed og indeklima.

BREEAM-sortimentet fra AUBO er bredt. Det omfatter et stort udvalg af lågetyper, skabstyper, indretningsløsninger og bordplader.

– AUBO er p.t. den eneste producent af køkken-, bad-, bryggers- og garderobeinventar, der er i stand til at levere BREEAM-dokumenterede produkter i industriel skala.

– AUBOs BREEAM-sortiment er uden merpris i forhold til gældende vejledende udsalgspris.

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.