Corona opdatering: AUBO Køkken & Bad holder butikkerne åbne – og leverer stadig varer ud til aftalt tid

Breeam miljøcertificering

Hos AUBO har vi altid kæmpet for miljøet, og den kamp har givet håndgribelige resultater. Som den første danske køkkenvirksomhed blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM.

BREEAM er et klassificeringssystem, der målt på forskellige parametre fastslår, i hvor høj grad hele byggerier eller enkelte produkter er bæredygtige. Med anvendelse af AUBOs inventar, kan inventardelen bidrage til, at BREEAM-klassificerede byggeprojekter opnår en bedre score – og dermed en højere certificering, totalt set.

Inden for køkken, bad, bryggers og garderobe, som er AUBOs kerneområder, fokuseres der på komponenter bestående af træfibre, som skal overholde strenge krav om udledning af bestemte gasarter.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

 

Fakta om Breeam

BREEAM er verdens ældste og Europas mest udbredte miljøkoncept omkring indeklima og bæredygtighed.

BREEAM-produkterne fra AUBO er dokumenterede med leverandørerklæringer og specifikke testrapporter for hver enkelt produktgruppe.

BREEAM er ét af de mulige dokumentationsprincipper, der forudsættes hos mange investorer, for dokumentation af bæredygtighed og indeklima.

BREEAM-sortimentet fra AUBO er bredt. Det omfatter et stort udvalg af lågetyper, skabstyper, indretningsløsninger og bordplader.

– AUBO er p.t. den eneste producent af køkken-, bad-, bryggers- og garderobeinventar, der er i stand til at levere BREEAM-dokumenterede produkter i industriel skala.

– AUBOs BREEAM-sortiment er uden merpris i forhold til gældende vejledende udsalgspris.

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os