AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Vi insisterer
aubo køkken, bad og rum er breeam dokumenteret

På bæredygtighed

AUBO’s hovedsæde ligger i Aulum i det vestlige Midtjylland. Herude er landet fladt, og øjet og tankerne kan få lov at løbe langt. Og netop det brede udsyn, og det at tænke længere end sin egen næsetip, er en helt naturlig del af vores DNA i AUBO.

For nok er produktion, omsætning og arbejds- pladser vigtige, men ikke for en hver pris. Man må have hjertet og fornuften med, så det også kommer miljø, mennesker og vores fælles fremtid til gavn.

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®.

Læs mere

Ny garderobe fra AUBO

Drømmen om en velorganiseret og smuk garderobe

En garderobe er ikke bare endnu en nødvendig opbevaringsløsning i dit hjem. Din garderobe sætter også scenen for din personlige tøjstil, skal være en kilde til inspiration og skal give dig en overskuelig og rolig start på dagen. 

Det er måske de færreste, der tænker over, hvor vigtig en velorganiseret garderobe er. Men for mange er deres personlige tøjstil et udtryk for, hvem de er. Det kan imidlertid være svært at føle sig inspireret og udfolde sin personlige stil, hvis tøjet ligger bunket sammen eller gemt væk i et uhensigtsmæssig inddelt og rodet garderobeskab.

Når du står op om morgenen, og skal gøre dig klar til dagen, skal din garderobe jo helst assistere dig i hurtigt og nemt at finde et passende outfit. Og når du skal til middag med vennerne lørdag aften, skal din garderobe præsentere dit tøj og give dig inspiration.

Din garderobe skal indbyde til kreativitet med dit outfit og skal fremvise tøj og accessories på bedste vis, så du kan finde inspiration til at udleve netop din personlige stil. Det betyder også, at foruden at være funktionel og rummelig, så skal din garderobe også være perfekt indrettet, så du har nemt ved at organisere og fremvise dine beklædningsgenstande, sko og accessories.

Men funktionalitet behøver ikke stå i vejen for smukt design. Med en skydedørsgarderobe fra AUBO har du nemlig de bedste muligheder for at skabe et smukt ydre, samtidig med, at der er god plads til et funktionelt indre.

Funktionalitet og design i en skøn forening

Det er naturligvis af højeste vigtighed, at din garderobe er funktionel, rummelig og perfekt indrettet. Men lige så vigtigt er det, at din garderobe også passer perfekt til resten af din boligindretning og til din personlige smag. Din garderobe kan i høj grad være med til at sætte tonen i rummet, underbygge din stil og give et koordineret udtryk, hvor alle elementer spiller perfekt sammen. Derfor er der også en række vigtige beslutninger, du skal tage, når du skal vælge din nye skydedørsgarderobe, både med hensyn til indretningen og funktionerne, men også i forhold til designet.

Skal garderoben være strømlinet, moderne og gå i ét med væggen? Skal den stå ud som et vovet designelement i sort højglans? Eller skal den passe ind i en let, nordisk stil og udføres i ren mathvid og smukt lyst træ?

Hos AUBO ved vi, hvor vigtigt det er, at du får netop det design og den funktionalitet, du drømmer om, så du hver dag kan vågne op til en smuk garderobe i soveværelset, som danner ramme om din klargøring til dagen.

Derfor finder du hos os et bredt udvalg af skydedørsgarderober, så vi kan ramme enhver smag og opfylde ethvert behov. Har du svært ved at finde en skydedørsgarderobe til lige præcis dit hjem, så er du kommet til det rette sted. Vi laver nemlig også garderober på mål, så du kan få en skydedørsgarderobe i perfekte dimensioner, hvad end du har skråvægge, skæve vinkler, ekstra højt til loftet eller andre specialbehov.

Småt, smart og multifunktionelt

Det er ikke alle der er velsignet med så meget plads i soveværelset, at en walk-in garderobe er mulig. Har du et mindre hjem eller blot et lille soveværelse, bliver det endnu vigtigere, at din garderobe er perfekt indrettet med maksimal udnyttelse af den plads, der er til rådighed. Det betyder imidlertid ikke, at du på nogen måde er nødt til at gå på kompromis med designet eller smarte features i din nye garderobe.

Faktisk er det om muligt endnu vigtigere, når pladsen er trang, at din garderobeløsning er klogt indrettet, multifunktionel og kan præsentere dit tøj og accessories på en nem og overskuelig måde. Med en specialindrettet garderobe lavet efter dine mål, får du faktisk, udover en mere organiseret garderobe, også op til 50% mere opbevaringsplads end ved et standardskab.

Skabslåger i spejlglas for et visuelt større rum

Drømmer du om at få et lille rum til at syne større, kan skabslåger udarbejdet helt eller delvist i spejlglas gøre underværker. Og så slipper du samtidig for, at skulle finde plads til et spejl et andet sted i rummet. Hos AUBO kan du frit lege med designet på dine skabslåger og tilpasse dem præcis efter din smag.

Kom ned til din lokale AUBO-forhandler og se et udvalg af dine muligheder eller få hjælp af en af vores dygtige konsulenter til at designe din drømmegarderobe.

Stort og luksuriøst walk-in closet

Er du heldig at have god plads i dit soveværelse, har du rig mulighed for at være kreativ med din nye garderobe.

Hvad har du altid drømt om?

Skal man kunne skyde dørene helt til side, så der er plads til drinks og modeshow med veninderne inden byturen? Skal din nøje sammensatte sneaker-samling have særlig plads? Eller er det vigtigere, at der er god plads til både hans jakkesæt og hendes stiletter?

Er du ikke begrænset af plads, kan du i høj grad lege med både indretning og design. Du kan lade din nye garderobe være et statement i dit soveværelse, som tiltrækker opmærksomhed og udgør en stor del af rummets design. Men du kan også vælge stilrene og minimalistiske låger, der ikke gør væsen af sig, men når de skydes til side, afslører et helt nyt lille rum.

Tilbehør til garderoben

En god garderobe er en velindrettet garderobe. Og hos AUBO kan vi naturligvis hjælpe dig med at skræddersy en garderobeindretning til dine behov.

Du har sandsynligvis allerede tænkt på, at dit garderobeskab skal have hylder og bøjlestænger. Måske har du endda forestillet dig et par skohylder. Men hvad hvis din nye garderobe også havde en bukseholder med udtræk, så du aldrig igen behøver at hive hele stakken ud af skabet for at få fat på det nederste par?

Eller tænk hvis din garderobe havde en nedtræksbøjlestang, så du kunne udnytte den øverste plads i et højt skab, uden at skulle hive skamlen frem for at få fat på tøjet.

 

 

Der er stor forskel på, hvilke krav din hverdag stiller til dit garderobeskab. Er I en småbørnsfamilie og på udkig efter et organiseret vaskerum, er behovet for skuffer til børnenes strømper og en vasketøjskurv med udtræk måske prioriteten. Er børnene for længst fløjet fra reden og fokus er arbejde og møder? Så kan en slipseholder med udtræk og god plads og opdeling af arbejds- og fritidstøj være netop det, der gør din nye garderobe til drømmegarderoben.

Hos AUBO har du et væld af indretningsmuligheder til din nye garderobe, så du kan tilpasse det efter netop dit tøj og dine accessories. Men vi ved også, at din stil kan ændre sig, dine behov kan forandres og måske kommer helt nye til – derfor kan du også nemt udskifte og tilføje indretningsdele til din skydedørsgarderobe, så den kan tilpasses og forandres i takt med dit liv.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af tilbehør til skydedørsgarderoben her.

Skab med skydedøre til køkkenet

Selvom skydedørsskabe oftest benyttes i soveværelset, kan andre rum i dit hjem også med stor fordel drage nytte af de smarte og pladsbesparende skydelåger. Tag for eksempel køkkenet, hvor der skal være plads til både køkkenmaskiner, service, kogegrej og konserves. Køkkenet er et af de steder, vi bruger mest tid, og det skal være hyggeligt, ryddeligt og indbydende, men også funktionelt og med god plads. Med så mange krav til ét enkelt rum, bliver god organisering en absolut nødvendighed. Så hvad hvis du kunne gemme det hele væk bag elegante skydelåger og dermed undgå at stjæle mere plads end højst nødvendigt? Med skydedørsskabe i køkkenet får du netop mulighed for at gemme det hele væk, men ikke længere end du har det lige ved hånden, når du skal bruge det.

Et skydedørsskab i bryggers eller entré

Som i køkkenet, finder man mange af hverdagens nødvendigheder i et bryggers, som man skal have plads til. Og det er ikke alle, der er lige smukke at se på, eller som passer ind til til resten af boligens nøje koordinerede design. En skydedørsgarderobe i entréen eller bryggerset kan gemme gummistøvler, støvsuger og vaskesøjle godt af vejen og sikre, at hjemmets stil bevares, som man ønsker. Hos AUBO har vi stor erfaring med at sikre, at både stil og funktionalitet spiller perfekt sammen i bryggerset, og vi har helt sikkert også en løsning, der passer til dit hjem.

Se et udpluk af vores stilrene bryggersløsninger her.

Besøg AUBOs Outlet og gør et kup

Hvem siger nej til et godt, jysk tilbud? I AUBOs outlet finder du en række smukke garderober, som allerede er sammensat af vores dygtige indretningskonsulenter og blot har været udstillet i en af vores butikker. Her finder du hverken slidte låger, 2. sorterings tilbehør eller mangelfulde garderober, men i stedet gode tilbud på skydedørsgarderober, der blot har stået til skue hos en af vores mange forhandlere.

Hos AUBO sigter vi altid efter at tilbyde vores kunder den nyeste inspiration og fremvise tidens trends, og derfor skifter vi jævnligt ud i vores udstillinger. De tidligere udstillingsmodeller, som er nøje sammensat og gennemtænkt, skal naturligvis ikke gå til spilde. Derfor sælger vi dem til skarpe priser, til kunder der vil gøre en god handel og er hurtige på aftrækkeren. Vores udstillingsmodeller går som varmt brød, og det er først til mølle, så det er med at være hurtig, hvis du vil have fingrene i en skydedørsgarderobe på tilbud.

Gå på opdagelse i vores udvalg af udstillingsgarderober her – måske finder du netop din drømmegarderobe til en knivskarp outlet-pris.

Del betalingen op

I samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyder vi dig at betale din nye garderobe med delbetaling med en løbetid på op til 15 år. Delbetaling giver dig luft i budgettet her og nu – og du kan selvfølgelig, til enhver tid, indfri dit lån helt uden meromkostninger.

Læs mere om delbetaling her.

Hvorfor vælge en skydedørsgarderobe fra AUBO

Hos AUBO er vi stolte af alt, vi leverer. Og det mener vi selv, at vi har god grund til at være.

Vi stiller nemlig tårnhøje krav til kvaliteten på vores skydedørsgarderober og selvfølgelig gælder samme høje krav også alt tilbehør og indretningselementer. De fleste af elementerne i din nye garderobe kan nemt udskiftes eller nye kan tilføjes, hvis dine behov ændres. En AUBO garderobe er nemlig lavet til at holde. Både i kvalitet og design.

Når du vælger en ny garderobe fra AUBO, så kan du være sikker på, at du får noget for pengene. Vi er nemlig ægte vestjyder, og derfor betaler du aldrig for varm luft hos os – men udelukkende for kvalitet. Vores jyske værdier skinner altid igennem, lige fra designet, over produktionen til vores stabile og ærlige forhandlere. Vi nægter at gå ned på hverken kvalitet, pris eller hjælpsomhed, og vi arbejder hver dag benhårdt på at sikre, at vores kunder er glade.

9 gode grunde til at vælge AUBO

Udlev din garderobedrøm i dag

Hvorfor egentlig vente? Gør drømmen om din nye garderobe til virkelighed i dag!

Hos AUBO sigter vi altid efter at tilpasse din garderobe 100% til dig. Her er ingen ønsker for store, for små eller for besværlige. Så er du på udkig efter en garderobe efter dine mål og ønsker, så behøver du ikke lede længere.

Hvad end du er på udkig efter en integreret skydedørsgarderobe til børneværelset, et eksklusivt walk-in closet eller måske en smart og funktionel skydedørsløsning til køkkenet, så kan du finde inspiration, hjælp og vejledning hos AUBO.

AUBOs skydedørsgarderober fås til nogle af markedets skarpeste priser, og det vil vi gerne have lov at bevise. Besøg din lokale AUBO forhandler, find inspiration og få en forsmag på de nyeste tendenser.  Du finder nemt din nærmeste AUBO forhandler her.

Har du allerede styr på drømmen og klar til at gøre den til virkelighed? Så book et gratis og uforpligtende møde med en af vores konsulenter ved at trykke her.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os