Hvordan ser din drømmegarderobe ud?

Vi har mange forskellige modeller. Filtrer på indstillingerne nedenfor og find det, der passer bedst til dig.

Materiale
Stil
Farve

Satineret Lacobel walk-in skydedørsgarderobe

Sort Lacobel Skydedørsgarderobe

Sort Struktur 22 Skydedørsgarderobe

Hvid/Yellowstone Eg walk-in skydedørsgarderobe

Hvid Perle Skydedørsgarderobe

Grå Cashmere/Spejl Skydedørsgarderobe

Bianco Skydedørsgarderobe

Der er desværre ingen produkter der matcher din filtrering
Vis alle

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

Ny skydedørsgarderobe – Køb dit hos AUBO

Vi er eksperter i skydedørsgarderober

En garderobe skal ikke blot være et skab til opbevaring af tøj. Selvfølgelig skal garderoben være funktionel, både i forhold til opbevaring og indretning, men den skal også fremstå på en måde, som passer til din personlige boligstil. Ikke alene er skydedørsgarderober flotte at se på, de er også super funktionelle. Vi har masser af smart indretning, lige fra slipseholdere til skohylder, som du kan placere i din skydedørsgarderobe, og samtidig tilbyder vi skydedørsgarderober i individuelle mål (også til skråvægge), så de passer lige præcis til din bolig.

Garderober for enhver smag

Hos AUBO kan du finde en masse inspiration og ideér til din nye skydedørsgarderobe. Er du måske på udkig efter en eksklusiv walk-in garderobe, eller måske en skydedørsgarderobe til børneværelset? Skydedørsgarderober kan også bruges i andre rum – se f.eks. dette bryggers.

Vi er klar til at hjælpe dig

Din lokale AUBO forhandler, hjælper dig gerne med at finde den rette garderobe. Allerede nu er du velkommen til at booke et gratis og uforpligtende møde med en af vores konsulenter ved at trykke her. Prisen på AUBOs skydedøre er blandt markedets skarpeste, og det vil vi gerne have lov til at bevise. Besøg din lokale AUBO forhandler, og hør om dine muligheder indenfor garderobeindretning.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os