AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hvidt Køkken

Selv om boligtrenden i den grad fokuserer på det personlige hjem med brug af alverdens materialer og farvepaletter, er det hvide køkken stadig en bestseller. Men hvorfor er det så populært at have et hvidt køkken?

Det hvide køkken rummer uanede muligheder, så selv om du investerer dine sparepenge i et hvidt køkken, har du på ingen måde spillet fallit i forhold til boligtrendens kreative ideer til køkkenindretning. Med lidt ændring i tilbehøret kan det hvide køkken let skifte stil, uden at det koster dig en formue. Og så er det hvide køkken taknemmeligt, – det går simpelthen bare godt sammen med al slags tilbehør.

Bestil AUBOs katalog

 

Et hvidt køkken er et sikkert valg

Netop fordi det hvide køkken er så nemt at style i alverdens stilarter, er det også et enormt sikkert valg. Så sikkert, at de fleste kunder stadig  vælger det hvide køkken som midtpunkt i deres hjemlige oase.

Med et hvidt køkken skal du ikke bekymre dig om, at dit hus falder i værdi. Skulle det blive aktuelt at sætte huset til salg, er et hvidt køkken ikke noget, der skræmmer eventuelle købere væk. Tværtimod. Et hvidt køkken kan de fleste af os leve med, og til og med gøre til vores eget unikke køkken. Det hvide køkken er tidløs, og skal ikke lade livet, blot fordi moden skifter.

 

Hvidt køkken i mange forskellige stilarter

Det hvide køkken er langt fra tilegnet en speciel stilart. Et hvidt køkken kan både være moderne, minimalistisk, landligt og meget mere. AUBO har mange forskellige hvide køkkenmodeller i alt fra rustikke fyldningslåger til stilrene, grebsfri låger. Valget er dit.

 

Indret med kontraster

Er du bange for, at et hvidt køkken bliver lige ferskt nok, er der mange muligheder for at skabe noget kontrast. Kombiner for eksempel dit hvide køkken med en bordplade i mørkt træ eller med en laminatbordplade i betonlook. Du kan også vælge at sætte farvede låge på nogle af dine elementer, sådan at du skaber et flot samspil af flere farver i dit køkken.

Find et køkken i din yndlingsfarve

Selvom hvid er et yderst populært valg, så er det langt fra den eneste farve vi kan tilbyde. Udover hvid finder du følgende populære farver i vores køkkensortiment:

Hver farve har sin egen charme og stilistiske fordele og ikke mindst udtryk. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken farve der ville passe godt til dit køkken, så lad os endelig hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at vejlede vores kunder om farver til køkkenet.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken. Her kan vi byde dig på uanede mængder køkkeninspiration, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Hos AUBO er vi specialister i hvide køkkener, og vi finder nemt en løsning, der passer lige til dig.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

Hvid køkkeninspiration

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os