Få montering med i prisen i april
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Åbent Køkken

Står du overfor at skulle forny dit køkken, har du sikkert allerede fundet ud af, at der er mange retninger at gå, når det kommer til køkkenindretning. Køkkenet, som for længst er blevet udråbt til hjemmets hjerte, byder nemlig på uanede muligheder, og du er selv med til at bestemme, i hvilken retning du vil gå.

Har du plads nok at boltre dig på, er der mange fordele ved at indrette et åbent køkken. I et åbent køkken indretter man sig oftest med en køkkenø, som enten kan bruges til kogeø, eller til placering af vask eller blot til ren arbejdsø. Til køkkenøen hører næsten altid barstole, så det er nemt at invitere både børn og gæster med i køkkenet og være en hyggelig del af madlavningen.

Det øvrige køkken er placeret rundt langs væggene – og så er rummet desuden gerne indrettet som køkkenalrum – hvor køkken og spisebord – og måske endda stue – er i ét og samme rum.

 

Fordelene ved et åbent køkken

Et åbent køkken kræver plads, så er din bolig en storbylejlighed på 80 m2, så glem alt om kogeøer og køkkenalrum. Har du derimod kvadratmeter nok til at forkæle din bolig med et åbent køkken, så er der masser af gode grunde til at vælge denne løsning.

Med et åbent køkken skaber du et stort centralt hjerte i dit hjem, hvor der er plads til både timevis af kogekunst men også masser af samvær. Køkkenøen er typisk en magnet for både børn og gæster, og er spisebordet tæt på køkkenet, kan man også herfra have samtaler og samvær med hjemmets kok. Et åbent køkken er derfor et dejligt sted at sidde med sine gæster, ligesom det i ugens løb udgør familiens mødested, hvor der laves alt fra lektier til modellervoks.

 

Materialerne i dit åbne køkken

At indrette køkken er lidt som at lege med byggeklodser. AUBOs sortiment består af en masse forskellige elementer, som udvælges og placeres, så det giver den mest optimale indretning i forhold til husets mål. Hvor elementerne er en ting, er designet noget andet. Her kan du vælge mellem alt fra træ, til fyldninger og selve farvevalget er nærmest helt uendeligt. Alle vores designs kan bruges til det åbne køkken, så hold dig ikke tilbage med at forelske dig hovedkulds i din helt egen farvekombination. Anything goes – og vi hjælper selvfølgelig med rådgivning – både når det kommer til indretning, materialer og design.

 

Kig ind til en uforpligtende køkkensnak

Hos AUBO har vi forhandlere i hele landet. Tilsammen har vi indrettet tusindvis af køkkener, og vi vil så gerne hjælpe dig med din køkkendrøm også. Kig bare ind til os og lad os tegne og regne på dine køkkenidéer – det gør vi både gratis og helt uforpligtende. Vi byder på masser af køkkeninspiration, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find inspiration

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os