Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Blåt Køkken

Der findes utrolig mange køkkendesigns. Landkøkkener, minimalisme, træ og farver. Et overflødighedshorn af muligheder og kombinationer, som også gør dig i stand til at skabe et look, der er personligt og helt unikt.

Hos AUBO byder vores sortiment på et kæmpe farveunivers. Med AUBO Scala kan du vælge imellem flere end 2000 skønne farver, og dermed også skabe et look, der er både personligt og unikt. AUBO Scala er alt fra støvet rosa til mintgrøn og i et væld af nuancer, så du får den helt rigtige farve i dit nye køkken.

I AUBO Scala universet finder du også de blå farver. Blå har mange nuancer lige fra dueblå til koboltblå. Den blå farve er populær i køkkenindretningen, hvor vi ofte ser landkøkkener i en lys blå farve og det mere minimalistiske look i kombination med koboltblå. Hvordan dit blå køkken skal se ud, er dog helt op til dig.

 

Kunsten at kombinere

Er du draget af den skønne, blå farve, men er bange for, at et helt køkken i blåt bliver for overvældende? Mange af vores kunder vælger at indrette sig med en kombination af flere modeller. Det kan f.eks. være en højskabsvæg i blå kombineret med et resterende køkken i træ. Her giver man den blå farve lov til at skabe stemningen samtidig med, at man fortynder den en smule med noget nordisk og naturligt i form af træ. En kombinationsløsning tiltaler mange, og kan for nogle være mere langtidsholdbar end et blåt køkken alene. Det er spørgsmål om temperament og mod.

Find et køkken i din yndlingsfarve

Selvom grå er et yderst populært valg, så er det langt fra den eneste farve vi kan tilbyde. Udover brun finder du følgende populære farver i vores køkkensortiment:

Hver farve har sin egen charme og stilistiske fordele og ikke mindst udtryk. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken farve der ville passe godt til dit køkken, så lad os endelig hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at vejlede vores kunder om farver til køkkenet.

 

Kig ind og lad dig inspirere

Hos AUBO har vi butikker i hele Danmark. Her byder vi på køkkeninspiration ad libitum, og sammen finder vi præcis den blå farve, som du drømmer om til dit nye køkken. Vi tegner og regner for dig ganske gratis og uforpligtende, så du både har noget visuelt samt en konkret pris at forholde dig til. Lad os hjælpe dig med at forløse din drøm om et blåt køkken.

Blå køkkeninspiration

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os