Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Materialer og tilbehør

Her finder du hele vores store udvalg af tilbehør. Løsninger, der giver dig orden og overblik. Produkter, der beskytter dine knive, dine glas og dit porcelæn optimalt. Mange af mulighederne vil sikkert også få dig til at udbryde ”okay, dét er godt nok smart!” For det er lige præcis, hvad det er. Smart – i mere end én forstand.

Det er ofte de praktiske og funktionelle løsninger bag facaden, der bringer smilet frem. Alt det, der forvandler dit køkken til et velfungerende madværksted og et effektivt opbevaringsrum for dit køkkengrej.

Selv om dit AUBO-køkken allerede er monteret og i brug, kan du nemt få eftermonteret de fleste produkter fra vores store tilbehørsprogram.

21 visninger

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os