AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Sort Køkken

Du kan med fordel lade hjemmets mest brugte rum gå i sort. Det sorte køkken emmer nemlig af eksklusivitet & elegance, mod & karakter. AUBO hjælper dig gerne med at lade køkkendrømmen gå i sort, og vi har flere muligheder, der tillader flere forskellige stilarter.

Bestil AUBOs katalog

 

Sorte køkkener i mange stilarter

Sorte køkkener fås i mange stilarter. Så glem alt om, at et sort køkken eksempelvis kun kan laves i en moderne stil. AUBO tilbyder sorte køkkener i mange forskellige stilarter, så der er noget for enhver smag. Er du til den eksklusive og moderne stil eller måske mere til den landlige hygge, så har vi et sort køkken, der passer lige til dig. Mange af vores modeller kan endvidere males i mere end 2000 forskellige farver med AUBO Scala, hvilket kun giver endnu flere muligheder.

 

Kontraster i det sorte køkken

Det sorte køkken kræver plads og godt med lysindfald, så er du bange for at din sorte køkkendrøm bliver for dyster, skal du måske vælge en løsning, hvor den sorte farve kombineres med lyse kontraster. Det kan være bordpladen, der skal være hvid, eller måske skal kun en del af køkkenet laves i sort og så matches med en lysere farve. Kontraster gør kun dit køkken endnu mere gennemtænkt, så skab dit helt eget personlige, sorte køkken. Forkerte løsninger findes ikke; sammensætningen af de forskellige materialer er helt op til dig.

 

Vær ikke bange for fingeraftryk

Mange forbinder, med god grund, det sorte køkken med et væld af fedtede fingeraftryk, som ødelægger hele det eksklusive udtryk, som det sorte køkken ellers er så kendt for.

AUBO har flere modeller, hvor de fedtede fingre taber enhver kamp. Se f.eks. vores Sense køkken, hvor lågerne afviser skidt og snavs.

 

Find et køkken i din yndlingsfarve

Selvom sort er et yderst populært valg, så er det langt fra den eneste farve vi kan tilbyde. Udover sort finder du følgende populære farver i vores køkkensortiment:

Hver farve har sin egen charme og stilistiske fordele og ikke mindst udtryk. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken farve der ville passe godt til dit køkken, så lad os endelig hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at vejlede vores kunder om farver til køkkenet.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Hos AUBO har vi forhandlere i hele landet, så kig endelig indenfor og lad os byde på sort køkkeninspiration ad libitum.

Som en gratis og uforpligtende service tilbyder vi at lave opmåling, 3D tegninger og tilbud. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

Sort køkkeninspiration

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os