Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Corporate Social
Responsibility (CSR)

Vestjysk ordentlighed

AUBOs hovedkontor og produktion på Vævervej i Aulum er et knopskud af bygninger og udvidelser. De første år fejrede medarbejderne julefrokost hjemme hos AUBOs stifter Jens B. Bertelsen, men efter et stykke tid slap pladsen op. Virksomheden fik vokseværk, også på medarbejderfronten, men på trods af tilbygning på tilbygning har specielt én ting ikke forandret sig igennem alle årene; det nære forhold til både de ansatte og virksomhedens samarbejdspartnere.

Som det naturligste i verden har AUBO i årtier valgt at det gode arbejdsklima skal komme alle til gode. Derfor har det været helt naturligt at invitere fleksjobbere indenfor, og matchet mellem AUBOs værdier og folk, som på den ene eller anden måde har slået sig på livet, har været en stor succes. I samme ånd er også folk med anden etnisk herkomst en del af AUBOs arbejdsstyrke ligesom også elever og lærlinge har deres plads hos AUBO.

Alt sammen har været med til at skabe en fantastisk arbejdsplads. Et sted med stor diversitet i både personlighed, alder, styrke og etnicitet. En arbejdsplads, hvor der er højt til loftet – og hvor der er rum og plads til alle.

Hos AUBO kalder vi det i dag for CSR. For år tilbage, inden CSR blev et kommercielt ord, kaldte vi det blot for vestjysk ordentlighed. Ansvaret for at give noget tilbage, og sund fornuft i at vide, at det man giver føder glæde og stolthed både inden- og udenfor organisationen.

 

Kulturen til forskel

Hos AUBO er kulturen til forskel! Virksomheden er stadig danskejet, og tager man et kig på strategikortet, er det tydeligt, at det betyder noget, at såvel kunder som ansatte betragter virksomheden som troværdig. Derfor er det også lige så vigtigt for AUBO at måle på medarbejdertilfredshed som på kundetilfredshed, – og lige vigtigt at begge målinger ligger placeret i den øvre ende.

 

aubo aulum kontor ansat maibritt Langtidssygemeldt

Når arbejdet bliver et holdepunkt i sygdommen

Hos AUBO går man langt for at fastholde sine medarbejdere. Også når de bliver syge. Her kan du læse mere om, hvor meget en sikker forankring til arbejdsmarkedet kan betyde for en medarbejder i et sygdomsforløb.

Seniorpolitik

Flere seniorer i job hos AUBO

Hos AUBO er alder ikke en faktor, når det handler om arbejde. Her kigger man på kompetencerne på CV’et fremfor datoen på dåbsattesten, når det kommer til at rekruttere nye medarbejdere – og fastholde dem, man allerede har ansat.

aubo aulum produktion ansat jan
VUA

Når overarbejde bliver et fleksibelt arbejdsredskab

Mange produktionsvirksomheder oplever sæsonpræget produktion, hvor overarbejde kan blive afløst af perioder med mindre aktivitet. For at skabe stabilitet, specielt for medarbejderstaben, har AUBO i samarbejde med virksomhedens tillidsrepræsentanter indført VUA på arbejdspladsen.

Fleksjob hos AUBO

Fra fleksjobber til fast ressource

Hos AUBO er det ikke afgørende, om du kan arbejde 7 timer eller 37 timer plus, bare du godt kan lide dit arbejde. Af samme grund består næsten 10 procent af vores medarbejdere af fleksjobbere, der alle udfylder en vigtig rolle i vores virksomhed både som kollegaer og medarbejdere. Læs her mere om, hvorfor vi mener, at det er vigtigt at ansætte fleksjobbere – og hvordan det er at være i fleksjob hos AUBO.

Fleksjob hos AUBO
Lærlinge og elever

Fra lærling til lærdom og vice versa

Hos AUBO mener vi, at vi har masser at lære vores lærlinge og kontorelever. Vi mener faktisk også, at vi har masser at lære fra dem. Uddannelse og tilførsel af nye kompetencer er med til at fremtidssikre vores forretning i et samfund, der er en i rivende udvikling, og her spiller både vores lærlinge og kontorelever en vigtig rolle. Læs mere om vores arbejde med uddannelsen af fremtidens arbejdskraft her.

Lærlinge og elever
Diversitet på arbejdspladsen

Det er vores opgave at afspejle samfundet

Hos AUBO har man mange forskellige medarbejdere ansat. Også med mange forskellige etniske baggrunde. Hos AUBO er det nemlig holdningen, at en moderne virksomhed skal afspejle samfundet, også når det kommer til etnicitet. Derfor ser man det også som virksomhedens opgave at byde nye indbyggere i Danmark velkommen – også på arbejdsmarkedet.

Diversitet på arbejdspladsen
Anciennitet på arbejdspladsen

25 år det samme sted – kan man virkelig det?

Ja, det mener vi bestemt. Hos AUBO har vi mange jubilarer, og heldigvis for det, for vi sætter pris på lange relationer. Af samme grund gør vi meget for at fastholde vores medarbejdere, fra faglig udvikling til kulturen i virksomheden.

Læs mere om, hvorfor lange medarbejderrelationer holder i det lange løb.

 

Anciennitet på arbejdspladsen
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os