Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Corporate Social
Responsibility (CSR)

Vestjysk ordentlighed

AUBOs hovedkontor og produktion på Vævervej i Aulum er et knopskud af bygninger og udvidelser. De første år fejrede medarbejderne julefrokost hjemme hos AUBOs stifter Jens B. Bertelsen, men efter et stykke tid slap pladsen op. Virksomheden fik vokseværk, også på medarbejderfronten, men på trods af tilbygning på tilbygning har specielt én ting ikke forandret sig igennem alle årene; det nære forhold til både de ansatte og virksomhedens samarbejdspartnere.

Som det naturligste i verden har AUBO i årtier valgt at det gode arbejdsklima skal komme alle til gode. Derfor har det været helt naturligt at invitere fleksjobbere indenfor, og matchet mellem AUBOs værdier og folk, som på den ene eller anden måde har slået sig på livet, har været en stor succes. I samme ånd er også folk med anden etnisk herkomst en del af AUBOs arbejdsstyrke ligesom også elever og lærlinge har deres plads hos AUBO.

Alt sammen har været med til at skabe en fantastisk arbejdsplads. Et sted med stor diversitet i både personlighed, alder, styrke og etnicitet. En arbejdsplads, hvor der er højt til loftet – og hvor der er rum og plads til alle.

Hos AUBO kalder vi det i dag for CSR. For år tilbage, inden CSR blev et kommercielt ord, kaldte vi det blot for vestjysk ordentlighed. Ansvaret for at give noget tilbage, og sund fornuft i at vide, at det man giver føder glæde og stolthed både inden- og udenfor organisationen.

 

Kulturen til forskel

Hos AUBO er kulturen til forskel! Hvor mange konkurrenter er opkøbt af store koncerner, er AUBO stadig helt sin egen – og det i bogstavelig forstand. Virksomheden er stadig familieejet, og tager man et kig på strategikortet, er det tydeligt, at det betyder noget, at såvel kunder som ansatte betragter virksomheden som troværdig. Derfor er det også lige så vigtigt for AUBO at måle på medarbejdertilfredshed som på kundetilfredshed, – og lige vigtigt at begge målinger ligger placeret i den øvre ende.

 

Fleksjob hos AUBO

Fra fleksjobber til fast ressource

Hos AUBO er det ikke afgørende, om du kan arbejde 7 timer eller 37 timer plus, bare du godt kan lide dit arbejde. Af samme grund består næsten 10 procent af vores medarbejdere af fleksjobbere, der alle udfylder en vigtig rolle i vores virksomhed både som kollegaer og medarbejdere. Læs her mere om, hvorfor vi mener, at det er vigtigt at ansætte fleksjobbere – og hvordan det er at være i fleksjob hos AUBO.

Diversitet på arbejdspladsen

Det er vores opgave at afspejle samfundet

Sri Lanka, Eritrea eller et helt tredje sted i verden? Hos AUBO er diversitet på arbejdspladsen en styrke. For os selv, men også for vores lokalområde. Vi mener nemlig, at vi som virksomhed også har et samfundsansvar, når det kommer til integration på det danske arbejdsmarked – uanset hvor vores medarbejdere kommer fra. Læs mere om vores tilgang til diversitet på arbejdspladsen her.

Lærlinge og elever

Fra lærling til lærdom – og vice versa

Hos AUBO mener vi, at vi har masser at lære vores lærlinge og kontorelever. Vi mener faktisk også, at vi har masser at lære fra dem. Uddannelse og tilførsel af nye kompetencer er med til at fremtidssikre vores forretning i et samfund, der er en i rivende udvikling, og her spiller både vores lærlinge og kontorelever en vigtig rolle. Læs mere om vores arbejde med uddannelsen af fremtidens arbejdskraft her.

Anciennitet på arbejdspladsen

25 år det samme sted – kan man virkelig det?

Ja, det mener vi bestemt. Hos AUBO har vi mange jubilarer, og heldigvis for det, for vi sætter pris på lange relationer. Af samme grund gør vi meget for at fastholde vores medarbejdere, fra faglig udvikling til kulturen i virksomheden.

Læs mere om, hvorfor lange medarbejderrelationer holder i det lange løb.

 

Anciennitet på arbejdspladsen
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED