AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Drømmer du om at blive selvstændig?

Bliv AUBO forhandler

Tendensen er klar. Køkkenbranchen er i vækst, og det giver masser af muligheder. Også for dig, der ønsker at stå i spidsen for din egen butik. Det er ikke altafgørende, at du har arbejdet i køkkenbranchen før, men det er til gengæld altafgørende, at du brænder for salg og god kundeservice. Vi er altid på udkig efter nye selvstændige forhandlere, der med passion og handlefrihed kan skille sig ud fra mængden og sælge moderne køkken-, bad- og garderobeløsninger.

aubo oak line køkken i natur eg Bliv AUBO forhandler

Stærkt koncept med stor handlefrihed

Der er mange måder at drive en køkkenforretning på. Hos AUBO har vi valgt at have selvstændige forhandlere, der driver deres egne butikker med AUBO-brandet i centrum. Det giver os hver især ro til at koncentrere os om det, vi er bedst til. Du fokuserer på din butik, salg og den nære kontakt til kunderne, mens vi fokuserer på produktion, produktudvikling og support af dig med fokus på alt fra personlig sparring til marketing. Det giver dig et unikt udgangspunkt, hvor du kan drive din egen forretning med et stærkt koncept i ryggen og have handlefrihed til at forløse det.

aubo aulum butik indehaver morten pedersen
Din profil

Mød dine AUBO-kolleger

Hvis du brænder for detail og ønsker at stå i spidsen for din egen butik, kan du hos AUBO blive en del af et stærkt koncept som selvstændig forhandler. Når vi indgår et samarbejde med en ny forhandler, handler det om kemi og den rette sammensætning af erfaring og passion.

aubo black oak moodboard køkken
Processen

Fra drøm til butik

Hos AUBO er hver butik og forhandler unik. Selvfølgelig. Det er dig som forhandler, der kender dine kunder og dit lokalområde, og det skinner igennem fra opbygning af udstillinger til strategi for kundesamtaler. Derfor er vores opstart af en ny AUBO-forhandler også unik. Opstarten foregår i tæt samarbejde med udgangspunkt i vores koncept og konkretiseringen af dine visioner. Når det er sagt, er der nogle generelle steps, der går igen, når du starter op som selvstændig forhandler hos AUBO – fra drøm til butiksåbning.

Bliv AUBO forhandler

Her søger vi

Vi er altid på jagt efter nye og ambitiøse forhandlere.

Lige nu søger vi specifikt ny forhandler i:

Vil du høre mere – så udfyld formularen nederst.

Hvorfor AUBO

Et unikt udgangspunkt

Der er mange grunde til at blive selvstændig. Og lige så mange grunde til at vælge AUBO. Som f.eks. et velafprøvet brand, en solid kendskabsgrad og et marked i stadig vækst. Som selvstændig kan du drive din forretning vidt, hvis du har passionen OG baglandet i orden. Med over 35 år i branchen har AUBO bevist sit værd på den front – og gør det stadigvæk. Sagt lige ud, driver vi en bundsolid og succesfuld virksomhed, der har præsenteret tocifrede vækstrater mange år i træk.

Hos AUBO skaber vi køkken for kendere. Her går design og funktionalitet op i en højere enhed, og det er en af grundene til, at vi har nogle af markedets mest tilfredse kunder. Det gælder også når det kommer til vores bad- og garderobeløsninger.

Ordentlighed, omhu og kvalitet er omdrejningspunkt i alt, hvad vi foretager os – også når det kommer til samarbejdet med dig. Hos AUBO får du som selvstændig forhandler alle fordelene ved en flad struktur, kombineret med en stor og driftssikker produktion, der er gearet til den konstante stigende efterspørgsel i markedet.

Hos AUBO mener vi, at det gør en forskel, at vi er en familieejet virksomhed. Vi mener også, at det gør en forskel, at vi er på fornavn med hinanden. Det betyder nemlig, at vi kender hinanden personligt, og at der af samme grund aldrig er langt fra tanke til handling. Vores ejere er en del af den daglige ledelse i en dynamisk og agil virksomhed, som er klar til at rykke i tæt samarbejde med dig. Og det betyder noget. Også for dit salg.

 

Silkeborg

Forhandler til ny butik i Silkeborg

Går du med drømmen om at blive selvstændig erhvervsdrivende med din egen køkkenbutik i Silkeborg, så har vi lavet en attraktiv pakke til dig, som består af tre dele. Dels en rentefri finansiering af hele anlægssiden, en afdragsfri periode i opstarten og et massivt løntilskud til dig i opstartsperioden. Har du lyst til at høre nærmere om, hvad pakken indeholder, og hvordan vi kan komme videre, så kontakt os endelig.

Er du interesseret?
Tag da fat i adm. direktør Torben Andersen på tel. 29 68 72 44 / ta@aubo.dk.

Sommerfugle i maven?

  Vi er altid på jagt efter nye og ambitiøse forhandlere. Udfyld formularen nedenfor, og vi vil ringe dig op, så vi kan tage en uforpligtende snak om de mange muligheder.

  Når du udfylder formularen, accepterer du at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her

  Brug for hjælp?

  Har du brug for hjælp?

  Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

  Chat med os