AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Hvidevarer

Intet køkken uden hvidevarer

Der er millioner af muligheder, når der skal handles nyt køkken. Fronter, greb, bordplader og ikke mindst hvidevarerne, der i dag ikke kun er funktionelt uundværlige i dit køkken, men i aller højeste grad også er med til at sætte det designmæssige prikken over iét.

Hvidevarer kan fås i alle prislejer, lige fra basisudgaven til det ekstravagante midtpunkt i køkkenet.

Gode leverandører af hvidevarer

Da mange hvidevarer i dag bygges ind i køkkenskabene/købes til montering af integrerede fronter, er det vigtigt, at du får råd og vejledning af din AUBO køkkenkonsulent, så du er sikker på, at køkken og hvidevarer spiller godt sammen.

AUBO har samarbejdsaftaler med omhyggeligt udvalgte leverandører af hvidevarer. Her kan vi stå inde for kvaliteten, og samtidig er priserne fornuftige.

 

Hos AUBO tilbyder vi hvidevarer fra:

 

Få hjælp i vores hvidevareguide

Inden du køber hvidevarer, er der en række ting, du skal have styr på først. Er jeg typen, der har brug for meget køleplads til f.eks. grøntsager? Eller har jeg brug for mindre fryseplads, da mit behov ikke er så stort længere? Dernæst er der energimærkning og pris, og disse to parametre hænger oftest sammen. Jo højere pris, jo mere kan du spare på elregningen efterfølgende. Designet spiller også en stor rolle, da de fleste hvidevarer ofte har en fremtrædende rolle i køkkenet, medmindre du vælger en indbygget løsning.

Her får du vores guide til, hvad du skal overveje, når du skal vælge nye hvidevarer fra køl og frys, til opvaskemaskine, ovn, kogeplade samt emhætte og emfang.

Plan A hvidevareguide
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os