AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Bordplader i corian

I den helt eksklusive ende af skalaen findes corianbordplader. Corian er et kunstmateriale bestående af 2/3 naturlige mineraler, 1/3 akryl samt pigment. Materialet har en bred palet af fordele, som man til gengæld også betaler for.

Fordele:
Vælger man en køkkenbordplade i corian, får man et luksuriøst produkt, der både visuelt og funktionelt er helt i top. Den helt store fordel ved corian er, at uanset størrelsen på køkkenet kan bordpladen svejses sammen i et stykke. Man kan endda få en vask i samme materiale svejset ind i bordpladen. Det betyder blandt andet, at der ikke er synlige samlinger, som man eksempelvis ser ved bordplader i laminat og træ. Det giver både et smukt, ensartet udtryk, og samtidig er corian et yderst hygiejnisk valg, da de svejsede samlinger ikke efterlader revner, der kan samle snavs. Det gør, at en køkkenbordplade i corian er utrolig nem at rengøre. Endvidere er en bordplade i corian mulig at reparere for slitage eller eventuelle akutte skader. Bliver overfladen ridset, kan den blot slibes ned, og ryger der et hjørne af bordpladen, bliver et nyt stykke blot svejset på.

Ulemper:
Selvom corian er et solidt og holdbart materiale, tåler det ikke varme. Faktisk er corian blødere end eksempelvis laminat, og en varm gryde kan få overfladen til at smelte. Bortset fra det er corian et luksuriøst kvalitetsprodukt, som det da heller ikke er alle, der har økonomi til at erhverve sig. Corian befinder sig nemlig i øverste ende af prisskalaen.

Rengøring:
Den daglige rengøring klares med rent, varmt vand på en opvredet klud. Ved snavs anvendes en opvredet klud samt almindeligt universalrengøringsmiddel. Undgå brug af slibende eller syreholdige produkter og tør som udgangspunkt væske op med det samme. Har man en køkkenbordplade i corian, anbefales det altid, at man bruger skærebræt og bordskåner.

AUBO tilbyder corian i følgende farver:

Vil du høre mere om køkkenbordplader i corian og se de mange forskellige farvemuligheder, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler.

Læs også om getacore, som er en billigere form for corian

 

Montering af din corianbordplade
Materiale
Corian
Pris
Høj
Pleje
Nem
Slidstyrke
Mellem
Varme
Kortvarigt
Kan repareres
Ja
Bordpladeskema
aubo køkkenbordplade i grå corianaubo køkkenbordplade i grå corian
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os