AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Vinkelkøkken

Et vinkelkøkken er en klassisk måde at indrette køkken på, hvor køkkenet står i vinkel, og hvor det gode arbejdsflow imellem de forskellige arbejdszoner er sikret.

Det traditionelle vinkelkøkken er langt fra en ny opfindelse. I årtier tilbage har man gjort stort brug af denne indretningsmodel. Det traditionelle vinkelkøkken udnytter nemlig pladsen i rummet optimalt, og samtidig er der i et vinkelkøkken et rigtig godt arbejdsflow imellem de forskellige arbejdszoner. Typisk vil der i et vinkelkøkken også være plads til et spisebord, så man kan nyde godt af køkkenets hyggelige charme i form af opholdsrum også.

Bestil AUBOs katalog

 

Optimal udnyttelse af hjørnet

Selv om du ønsker dig et vinkelkøkken, skal du ikke være bange for, at køkkenet skal indeholde uudnyttet hulrum i hjørnet. AUBO tilbyder masser af hjørneskabselementer, så du kan udnytte al pladsen i dit køkken til fulde – og det endda med smarte løsninger, hvor du ikke skal ned og kravle rundt på gulvet, for at finde tingene bagerst i skabet.

 

AUBO tilbyder vinkelkøkkener i mange variationer

Hos AUBO tilbyder vi mange forskellige vinkelkøkkener. Hvad enten du har tabt dit hjerte til den lyse minimalistiske stil, det rustikke landkøkken eller noget lige midt imellem, så har AUBO et vinkelkøkken til dig, som vil passe perfekt til både dine ønsker og stil.

 

Få et gratis & uforpligtende tilbud

AUBO har forhandlere i hele Danmark. Kig endelig indenfor – vi er klar til at både tegne og regne for dig ganske gratis og uforpligtende. Lad os vise dig vores brede sortiment og de forskellige måder, hvorpå vi kan indrette dit vinkelkøkken. Vi tilbyder masser af køkkeninspiration, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Hvis du er på udkig efter noget helt andet så kan du overveje at tage et kig på vores mange minimalistiske køkkener eller vores moderne køkkener.

Find Forhandler

 

Find din vinkel

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os