Få montering med i prisen i april
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Gråt Køkken

Størstedelen af danskerne vælger stadig det hvide køkken, når den hjemlige banegård skal opgraderes. For mange bliver den hvide farve dog for fersk og steril, hvorfor et eftertragtet alternativ er det grå køkken, der udstråler mere varme og hygge end det hvide køkken. Trenden, som ellers i mange år har peget på både sort og hvid som de store vindere indenfor farver til køkkener, har givet plads til dette hjertevarme grå alternativ, som også kan ses som et godt kompromis lige midt imellem.

Bestil AUBOs katalog

 

Masser af muligheder

Et gråt køkken findes i mange stilarter. Populært er for eksempel det grå landkøkken, som med stor succes kan kombineres med en bordplade i massivtræ eller lys kompositsten. Ønsker du et mere moderne udtryk kan en glat grå låge bruges. Her tilbyder AUBO f.eks. det grå Sense køkken, som også er modstandsdygtig overfor snavs og fedtede fingre.

Mange af AUBOs modeller kan desuden males i et utal af farver. Med AUBO Scala får du frit valg imellem flere end 2000 farver, så her har du mulighed for at vælge nøjagtig den grå nuance, som du finder perfekt til dit nye køkken.

Find et køkken i din yndlingsfarve

Selvom grå er et yderst populært valg, så er det langt fra den eneste farve vi kan tilbyde. Udover grå finder du følgende populære farver i vores køkkensortiment:

Hver farve har sin egen charme og stilistiske fordele og ikke mindst udtryk. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken farve der ville passe godt til dit køkken, så lad os endelig hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at vejlede vores kunder om farver til køkkenet.

 

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Hos AUBO har vi forhandlere i hele Danmark. Kig ind til os – vi står klar med køkkeninspiration ad libitum, og sammen finder vi den grå farve, som du drømmer om.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

Grå køkkeninspiration

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os