AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

aubo ceo torben andersen

BÆREDYGTIG STATUS

Flere og flere virksomheder taler om grøn omstilling, bæredygtighed, cirkulær økonomi, carbon footprint, corporate social responsibility, ESG og tilsvarende begreber. Og tak for det. For selvfølgelig skal vi alle sammen tænke os om og passe godt på vores fælles klode.

Hos AUBO har det bare altid været sådan. Ikke fordi det er oppe i tiden, og grøn er blevet det nye sort. Men fordi det ganske enkelt var sådan, vores grundlægger Jens B. Bertelsen var som menneske. Sådan han tænkte. Med hovedet og med hjertet.

Du kan her læse om den jyske måde at tage ansvar på. For vores klode, vores kunder, vores medarbejdere og vores lokalsamfund. Om det gør os særligt bæredygtige, klimavenlige, socialt ansvarlige eller noget helt fjerde, det må du afgøre. For os handler det om at gøre det eneste fornuftige. Med omhu, omtanke og omsorg.

Torben Andersen
Adm. direktør

aubo 25 års jubilar laurits pagh bæk

GLOBALE UDFORDRINGER MØDER JYSK SNUSFORNUFT

Hensynet til vores klode fylder stadig mere hos tidens bevidste forbrugere. Uanset om vi køber en agurk, et par sko, en bil eller et køkken, vil vi have mulighed for at komme bag facaden. Vi vil vide, hvad produktet indeholder. Vi vil høre, hvordan det er blevet til. Vi vil kende producentens forhold til miljø, social ansvarlighed og etik.

Vi vil kort sagt sikre os, at den vare, vi køber, på alle måder er præget af OMHU, OMTANKE og OMSORG.

Vi vil her give dig en ærlig status over indsatserne hos AUBO. Både når det gælder vores produkter, vores produktion og vores arbejdsplads.

aubo bæredygtig status - fleksjobbere KØKKENER MED OMHU

SKABT TIL DAGLIG GLÆDE

Et AUBO-køkken er skabt til at sprede daglig glæde. Til gengæld spreder det hverken gifte eller gasser. Vi har samtidig konstrueret vores produkter med et materialevalg, der gør det muligt at genanvende og recirkulere en lang række dele og komponenter i inventaret.

Kald det bare cirkulært og bæredygtigt. Selv kalder vi det sund fornuft. Køkkener med omhu.

 

Læs mere
PRODUKTION MED OMTANKE

VI BRUGER MINDST MULIGT

Går du en tur rundt på vores fabrik i Aulum, vil du se, at vi har sirlig orden overalt. Ganske enkelt fordi det giver færre fejl og større effektivitet i produktionen. Og fordi færre fejl og større effektivitet er godt for både økonomien og miljøet.

Du vil sikkert også lægge mærke til, at den sirlige orden forplanter sig ud i den måde, vi håndterer overskudsmaterialer og affald på. Det der med spild ligger nemlig temmelig langt fra vores vestjyske mentalitet.

Eller som vi plejer at sige: Hos AUBO fråser vi ikke – kun med vores omtanke.

Michael Pedersen
Produktionschef

 

Læs mere
aubo hr chef nils reinholdt ARBEJDSPLADS MED OMSORG

VI SIKRER TRIVSEL FOR ALLE

AUBO ligger i Aulum, og herude vestpå involverer man sig helt naturligt i sit lokalsamfund, står sammen, løfter i flok – og hjælper, hvor man kan. Derfor har det altid ligget i AUBOs natur at være en arbejdsplads præget af lighed, albuerum og tolerance. Hvilket sikkert er en af grundene til, at vi år efter år scorer så højt i vores trivselsmålinger blandt medarbejderne, og at vi jævnligt fejrer en glad jubilar med mere end 25 år hos AUBO.

I Handelshøjskolens lærebøger vil mange af vores tiltag sikkert findes under C for “Corporate Social Responsibility”. Hos AUBO findes de i
hjertet — og under V for “Vestjysk omsorg”.

Nils Reinholdt
Personalechef

 

Læs mere
Jysk snusfornuft

Jens B. Bertelsen

For AUBOs grundlægger, Jens, betød det at opføre sig ordentligt også at opføre sig bæredygtigt. At bruge sin sunde fornuft i alle livets aspekter. Det med at spare på strømmen, genbruge papkasser, sortere sit affald og i det hele taget tænke ud over sin egen næsetip, udsprang også af hans stærke personlighed og urokkelige værdier.

Læs mere
Tanker om fremtiden

Der findes ingen målstreg, kun en vedvarende indsats

At handle miljøbevidst, socialt ansvarligt og etisk korrekt som virksomhed er ikke ligesom at bygge et hus eller samle et køkken med en start og en slutning. I stedet handler det om at være i konstant bevægelse. Om hele tiden at hæve barren og sætte sig nye ambitiøse mål for virksomhedens omhu, omtanke og omsorg.

Hos AUBO har vi i skrivende stund en lang række nye tiltag under opsejling. Indsatser, vi arbejder målrettet på at kunne lancere over de kommende år.

Nye tiltag
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os