Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Bordplader til badeværelset

Når det kommer til at vælge bordplade til dit badeværelse, er der mange muligheder. Den mest populære løsning er den helstøbte bordplade, hvor vasken er støbt i – en såkaldt vaskbordplade.

Glas

Glasvaske er nemme at vedligeholde, og overfladen er modstandsdygtig overfor almindelige kemikalier. Glasvaske lakeres på bagsiden i den ønskede farve, og er fremstillet i en særlig krystalklar glas, der er mere neutral end den almindelig Floatglas. Glasvaske tåler afkalkningsmiddel, mild skurepulver mm. Samtidig er produktet massivt, og tager ikke imod farve. Glasvaske er 10 mm i tykkelsen og leveres i blank eller mat.

AUBO tilbyder vaskbordplader i glas i følgende varianter:

 

Granit

Det granit vi bruger til vaskbordplader består af 85% ægte, knust granit iblandet et stærkt kunststof. Denne kombination giver en smuk, naturtro og slidstærk overflade, der er både rengøringsvenlig samt kemikalieresistent. Overfladen fås både mat- og højglanspoleret, og samtidig fåes granit i flere farver og tykkelser.

AUBO tilbyder vaskbordplader i granit i følgende varianter:

 

Granulon

Granulon består af en blanding af et stærkt kunststof og naturlige mineraler, som er både slidstærkt og kemikalieresistent. Granulon er nem at holde. Overfladen fås både som mat- og højglanspoleret. Granulon fåes i flere farver og tykkelser.

AUBO tilbyder vaskbordplader i granulon i følgende varianter:

 

Graphalit

Graphalit er lavet af et mix af naturlige mineraler og kunststoffer. Graphalit er kemikalieresistent og nem at vedligeholde i og med, det har en stærk overflade. Graphalit findes i flere farver og tykkelser, og produceres samtidig i følgende 2 andre udgaver “Graphalit med glas” samt “Graphalit med quarts”.

AUBO tilbyder vaskbordplader i graphalit i følgende varianter:

 

Grasolit

Grasolit er et støbt materiale, som er særdeles modstandsdygtig overfor ridser. Grasolit er lavet af et mix af naturlige mineraler og kunststoffer. Overfladen er både rengøringsvenlig og kemikalieresistent. Grasolit findes i flere farver og tykkelser.

AUBO tilbyder vaskbordplader i grasolit i følgende varianter:

 

Keramik

Keramik har den samme flotte struktur som den naturlige granit. Keramik er dog modsat granitten lukket i overfladen, og dermed stærkere og samtidig utrolig svær at misfarve. Keramik tåler stort set alle former for rengøringsmidler og fås i flere farver.

AUBO tilbyder vaskbordplader i keramik i følgende varianter:

 

Marmor

Vaskbordplader i marmor består af 80% knust marmor samt 20% stærk kunststof. Marmor vaskbordpladen fåes med højglanspoleret, porefri sanitetscoat eller mat overflade. Materialet er nemt at rengøre, og findes i flere farver og tykkelser.

AUBO tilbyder vaskbordplader i marmor i følgende varianter:

 

Pearl

Pearl er et massivt og helstøbt materiale bestående af naturens egne kunstværker af perlemorsbesatte muslingeskaller. Dette kombineret med naturlige mineraler og stærk kunststof giver en funklende overflade. Pearl tåler ikke syre/kalkfjerner, men kan slibes i overfladen, såfremt der er kalkaflejringer.

AUBO tilbyder vaskbordplader i pearl i følgende varianter:

 

Rector

Rector er et støbt, solid surface materiale med en smuk silkemat overflade, som er homogen og umulig for bakterier at leve på. Rector er let at rengøre, er kemikalieresistent, og materialet giver mulighed for næsten usynlige samlinger. Rector findes i flere farver og tykkelser.

AUBO tilbyder vaskbordplader i rector i følgende varianter:

 

Silestone

Silestone er et sammensat produkt, hvor kvarts udgør langt den største del. Kvarts findes i naturgranit. Silestone er dog modsat granit altid lukket i overfladen, hvilket gør den utrolig robust og ridsefast.

Vaskbordplader i silestone tåler alle former for rengøring, og fås i flere nuancer og størrelser.

AUBO tilbyder vaskbordplader i silestone i følgende varianter:

 

Terrazzo

Terrazzo er et støbt materiale bestående af 85% marmorskærver iblandet et stærkt kunststof. Denne blanding har en brudstyrke, der er dobbelt så stærk som beton. Terrazzo tåler ikke syre/kalkfjerner, men da det er et massivt materiale, kan det slibes i overfladen. Terrazzo er nem at holde og rengøre, og findes i flere farver og tykkelser.

AUBO tilbyder vaskbordplader i terrazzo i følgende varianter:

 

Trento

Trento (Solid surface) er en fælles betegnelse for tidens hotteste materiale til fremstilling af badvaske. Produktet er et støbt materiale, som primært er bestående af naturlige mineraler, aluminium hydroxide samt bindemiddel. Trento vaskbordplader fås i flere farver og størrelser.

Trento er let at rengøre og vedligeholde, da overfladen er helt lukket. Trento vaskene tåler afkalkningsmiddel.

AUBO tilbyder vaskbordplader i trento i følgende varianter:

 

Kig ind til din lokale AUBO forhandler

Kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler, hvor du kan finde inspiration og få rådgivning til, hvad der kan fungere godt i netop dit hjem.

Find forhandler
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os