AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Beige Køkken

Hvis du er begyndt at lede efter et nyt køkken, ved du sikkert allerede, at et nyt køkken kan fås i alle slags stilarter, overflader og farver. Alt fra det romantiske landkøkken til stilfuld minimalisme.

Beige er en efterspurgt farve i danske hjem, hvilket er let at forstå. Farven er neutral, rolig og varm og kan passe til næsten alt. I modsætning til den hvide farve har beige farven lidt mere charme og kant og kan derfor også gøre underværker i dit køkken. Du kan nemt bruge farven i hele køkkenet uden, at det bliver for tungt, og samtidig kan du også blande den beige farve med andre materialer som træ.

KØKKENMODELLER I BEIGE

En populær bestseller i en beige nuance er vores Sense Warm Grey. Sense er både blød som fløjl og supermat i overfladen, hvilket gør den smuk at se på og røre ved. Samtidig er overfladen smudsafvisende og farvestabil, så med modellen Sense får du meget køkken for pengene.

Hos AUBO kan du også vælge din helt egen beige nuance med AUBO Scala farvepaletten. Med AUBO Scala kan udvalgte køkkenserier males i mere end 2000 farver, så du har mulighed for at vælge præcis den nuance, du er forelsket i. AUBO Scala farvepaletten kan bruges til både grebsfrie døre, døre med fyldning og selvfølgelig glatte døre, så du frit kan realisere din køkkenstil.

FIND ET KØKKEN I DIN YNDLINGSFARVE

Selvom beige er et yderst populært valg, så er det langt fra den eneste farve vi kan tilbyde. Udover beige finder du følgende populære farver i vores køkkensortiment:

Hver farve har sin egen charme og stilistiske fordele og ikke mindst udtryk. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken farve der ville passe godt til dit køkken, så lad os endelig hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at vejlede vores kunder om farver til køkkenet.

LAD OS OPFYLDE DINE KØKKENDRØMME

Men hvad skal dit nye køkken egentlig gøre for dig? Hver kunde har sin egen unikke køkkendrøm. En drøm, der opstår både af erfaring og idéer samt den research, kunden ofte har gjort i forberedelsen til et nyt køkkenprojekt. Et besøg hos os begynder derfor gerne med, at du får lov til at lufte dine tanker. Læg alle dine køkkendrømme på bordet, så vi kan sortere, tegne og beregne ud fra det.

Hos AUBO har vi forhandlere i hele Danmark. Kom og besøg os, vi er klar med god service, kaffe på kanden og masser af inspiration. Vi har solgt tusindvis af køkkener og er derfor godt rustet til at opfylde dine køkkendrømme. Vi glæder os til at byde dig velkommen.


}

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os