Hvordan ser dit drømmebryggers ud?

Vi har mange forskellige modeller. Filtrer på indstillingerne nedenfor og find det, der passer bedst til dig.

Materiale
Stil
Farve

Modena Hvid Bryggers

Wave Sort Bryggers

Modena Hvid Bryggers

Modena Grå Cashmere Bryggers

Der er desværre ingen produkter der matcher din filtrering
Vis alle

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

Nyt bryggers med mange muligheder

”Velkommen til”

Den sætning bliver vi ofte mødt med, når vi træder ind i andres hjem, og i langt de fleste tilfælde sker det i vores bryggers. Startpunktet for besøget. Førstehåndsindtrykket af hjemmet. Derfor er det et rum, der kræver kærlighed, omtanke og finesse, og som skal fungere som en integreret del af resten af boligen.

Et bryggers skal være let, luftigt og behageligt at træde ind i for vores gæster, men det skal i den grad også opfylde en lang række behov, som vi alle har i dagligdagen.

Hos AUBO har vi mange års erfaring i at skabe bryggersløsninger, som både er æstetiske og praktiske. Som er en fryd for øjet, og som letter arbejdsrutinerne i hverdagen. Gå på opdagelse i vores mange muligheder inden for bryggerser. Du vil med garanti finde en stil og en variant, som passer til lige netop dit hjem.

Det multifunktionelle rum  

Husets startrampe. Husets maskinrum. Kært rum har mange navne, og når det kommer til bryggerset, kan man bruge mange beskrivelser. Bryggerset opfylder nemlig en multifunktionel funktion. Som nævnt er det rammerne for dit eget og dine gæsters første møde med hjemmet, men det er så sandelig også et rum, hvor der bliver arbejdet på højtryk.

Bryggerset består af et sammensurium af behov. Det er her, vi læsser alt vores overtøj og fodtøj af. Både det rene og tørre, men også det mudrede og beskidte. Det kræver sit rum at håndtere den opgave.

Det er også i bryggerset, at vi tryller beskidt tøj om til rent. I hvert fald vælger langt hovedparten at installere vaskemaskine og tørretumbler i bryggerset. Et pladskrævende arbejde, der fordrer intelligent indretning og udnyttelse af hver eneste kvadratmeter.

Bryggerset har generelt en nærmest magisk tiltrækningskraft på alt mellem himmel og jord. Lige fra forældede tilbudsaviser, rengøringsmidler, tomme flasker og tørrestativer. For slet ikke tale om dem, der også bruger bryggerset som viktualierum.

Bryggerset er med andre ord uundværligt. Men skal det udnyttes optimalt, kræver det, at æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed. Det vil vi hos AUBO meget gerne hjælpe dig med.

Opbevaringsplads er guld værd

Opbevaringsplads er nøgleordet i det perfekte bryggers. Bliver det ikke prioriteret, vil det i de fleste bryggerser se ud som om, at der er sket en eksplosion.

Det er derfor afgørende, at dit nye bryggers rummer masser af skabsplads, så du lynhurtig kan gå fra kaos til harmoni – i hvert fald på overfladen. Fodtøj i skoreoler, overtøj på knager og dybe skuffer til alt det, der ellers bare står og fylder.

For at skabe det mest rolige udtryk i dit bryggers, er det en god idé at skjule så meget som muligt bag låger, og skal du opnå den ultimative pladsbesparelse, er skydedørsgarderober det oplagte valg.

Indret dit bryggers efter dagligdagen

Det er som nævnt en kæmpe fordel, at du hurtigt kan skabe orden ved hjælp af god opbevaringsplads, men det er mindst ligeså vigtigt, at dit bryggers er indrettet med hverdagens arbejdsrutiner for øje.

De fleste tilbringer mange timer i bryggerset, når der skal vaskes tøj. Her er det essentielt at prioritere såvel gulvplads som bordplads. Det vil du ikke fortryde, når du kæmper med bunker af tøj, der skal vaskes, tørres og lægges sammen.

Tænk også over, at hvidevarerne skal placeres i en optimal arbejdshøjde og evt. med en udtræksplade, som kan opbevare vasketøjskurven.

Der er så mange detaljer i et bryggers, som bliver værdifulde på den lange bane. Dem får du, når du vælger et bryggers fra AUBO.

Find dit nye bryggers hos AUBO

Hos AUBO finder du, uanset størrelsen på dit rum, bryggersløsninger i mange forskellige stilarter og prisklasser.

Tag forbi din lokale AUBO-forhandler og lad dig inspirere. Sammen kan vi finde lige præcis det bryggers, der passer til din stil og dine behov.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os