AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Minimalistisk Køkken

Det minimalistiske køkken går aldrig af mode. Denne stilart vil altid finde plads og berettigelse i et stort udvalg af danske boliger, fordi det minimalistiske er både tidløst og svinger godt sammen med den danske byggestil og det nordiske design.

Går du med en minimalistisk køkkendrøm, er du altså langt fra alene – og vi står klar til at hjælpe dig med at forløse den.

 

Ro og glatte flader

Men hvad kendetegner egentlig det minimalistiske køkken? Først og fremmest ro! Det minimalistiske køkken er blottet for fyldninger, krummelurer og mormor-nips. Vi taler i stedet glatte, rene flader – gerne i lyse og venlige farver.

Mange vil gerne bruge vores model Venezia i deres minimalistiske køkkendrøm, hvori grebet er indfræset, og man derfor slipper for påsatte greb. Her er ikke noget der forstyrrer, og fladerne fremstår rene og rolige i et stilrent køkkenlook.

Også vores model Siena er en klassiker, når det kommer til det minimalistiske køkken. Siena fås som standard i en hvid farve, men kan ligesom mange af vores andre køkkenmodeller, deriblandt og Venezia,  fås i AUBO Scalas farveunivers. Med AUBO Scala kan du vælge imellem flere end 2000 unikke farver, så du har mulighed for at skabe dit helt eget personlige køkkenlook. Forestil dig f.eks. et mintgrønt køkken eller et grågrønt køkken. AUBO Scala byder på uanede muligheder, så find blot den NCS farve, som matcher dine minimalistiske køkkendrømme bedst, og vupti – du har et køkken designed by you.

 

Minimalisme og tilbehør

Det giver sig selv, at et minimalistisk køkken kræver tilbehør, som også matcher stilen. Her tilbyder vi masser af bordpladeløsninger, som nemt kan være med-ingrediens i det minimalistiske køkken. Vi tilbyder bl.a. ekstra tynde bordplader i kompaktlaminat. Det, at tykkelsen går helt ned til 13 mm understøtter det rolige og lette look, ligesom også stål og keramik vil kunne bruges med succes i den minimalistiske køkkenstil.

Også vask, armatur, greb og hvidevarer har vi i et bredt sortiment, så der nemt kan findes designs, som matcher din køkkendrøm. I et minimalistisk køkken vil man typisk vælge at integrere hvidevarerne – igen for at opnå rene og glatte flader.

 

Kig ind og lad os hjælpe dig

Hos AUBO har vi forhandlere i hele landet, som alle står klar til at hjælpe dig med dit minimalistiske køkken. Vi har tilsammen indrettet tusindvis af køkkener, og vi vil så gerne hjælpe dig med at forløse dine køkkendrømme. Kig ind og lad os tegne og regne os i mål med dit nye køkken. Vi byder på masser af køkkeninspiration, og vi hjælper dig gerne helt gratis og uforpligtende. Udover vores minimalistiske køkkener kan du overveje at tage et kig på vores moderne køkkener eller vores retrokøkkener. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Minimalisme i køkkenet

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os