AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Retro Køkken

Det er med køkkendesign som med alle andre modeprodukter, at der findes et hav af stilarter at vælge imellem. Alt fra stilren minimalisme til rustik landhygge – det er kun et spørgsmål om smag og hvilke ønsker, man har til sit drømmekøkken.

En stil, som også er efterspurgt af vores kunder, er retrokøkkenet. Ligesom modeindustrien er kendt for at genopfinde sig selv med et par årtiers mellemrum, ser man også indenfor køkkendesign gengangere med et tvist, hvor udtrykket går årtier tilbage.

 

Indret et retro køkken

Drømmer du om at indrette dit helt eget retro køkken, er der mange måder at gribe det an på. Du kan vælge en model, der i sig selv signalerer 70ér look og dermed bliver hovedingrediens i det mix af materialer, som du skal til at sammensætte.

En anden vej at gå, er at vælge en køkkenmodel, som er mere neutral i sit udtryk. Et køkken skal holde i mange år, og ikke alle kan se sig selv i en daglig 70ér fest de næste 15 år. Her kan man i stedet fokusere på blot at indrette sig med det rigtige tilbehør. Det kan være tapeter, farver, lamper, barstole osv. Ting, som er nemme at udskifte, og som samtidigt fylder nok til at skabe en stil og gøre den autentisk.

 

Lad os hjælpe dig med dine retro køkkendrømme

Hos AUBO har vi et bredt sortiment. Drømmer du om retro farver, så tjek vores AUBO Scala, hvor du på flere af vores køkkenserier kan vælge imellem flere end 2000 farver. Måske drømmer du om (mormor)rosa eller en lækker, dyb koboltblå?

Vi har også køkkenmodeller med fyldninger og i trælook, så alt efter hvilken vej du vil gå i din retro køkkendrøm, kan vi hjælpe dig godt på vej. Vi har masser af muligheder, så du kan få en masse køkkeninspiration. Hvis leder efter noget helt andet vil vi anbefale dig at se på vores minimalistiske køkkener, eller vores vinkel køkkener.

 

Bestil katalog

 

AUBO har forhandlere i hele Danmark. Kig bare ind, og lad os hjælpe dig med at indfri dine retro køkkendrømme. Vi tegner og regner ganske gratis og uforpligtende, og står klar med masser af viden og god service, så du kommer trygt i mål i dit køkkenprojekt.

 

Find forhandler

 

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os