AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Brunt Køkken

I bedste 70ér retro stil, er det brune køkken kommet tilbage på menuen, dog i en noget opdateret version. For de fleste af os husker vel de brune 70ér trækøkkener, som man mødte i stort set hvert parcelhus, lejlighed eller landejendom – de var nærmest umulige at komme udenom. Siden da, har der været flere sceneskift, hvor især den hvide farve har været dominerende, men nu er det brune køkken altså back in business.

Brune køkkenmuligheder

Har du forelsket dig i det brune køkkenlook, så har du hos AUBO flere muligheder. Lad os starte ved model Sembra. Sembra er en 2023-nyhed fra AUBO lavet i feelwood med lodret årestruktur. Sembra har en smuk glød af mørk, røget eg og et levende spil i strukturen. Som mange andre af vores kunder vil du sikkert lade hånden glide ned over Sembras og begejstret udbryde, at ”der er nu noget særligt ved træ”. Sembra er dog ikke træ, men til gengæld det italienske ord for ”ligner” – og det er lige præcis, hvad den gør. Feelwood er skabt med en unik teknologi, hvor det er næsten umuligt at se og mærke forskellen. Du får med Sembra alle fordelene ved træ men til en billigere pris og med nemmere vedligehold. Kort sagt køkkenglæde uden bøvl.

Også med AUBO Scala kan du opfylde dine drømme om et nyt køkken i en brun nuance. Med AUBO Scala får du et farveunivers med flere end 2000 unikke farver. Værsgo at vælg! AUBO Scala er alt fra støvet mormor-rosa til vovet koboltblå og alt derimellem. Du finder også et flot udvalg af brune nuancer – lige fra de helt lyse, næsten beige toner til de mørke og eksklusive farver. Flere af vores køkkenmodeller kan bruges i AUBO Scala, så du vælger helt selv om stilen skal være grebsfri, rustik romantik med en fyldingslåge eller en stilren, glat låge.

En sidste mulighed, hvis du er til en massiv køkkenklassiker, er vores model Oak Line. Oak Line repræsenterer de fineste traditioner inden for dansk køkkendesign med de ikoniske lamelfronter skabt af egetræ, og fås i flere farver bl.a. den skønne, brune Chocolate.

Find et køkken i din yndlingsfarve

Selvom brun er et yderst populært valg, så er det langt fra den eneste farve vi kan tilbyde. Udover brun finder du følgende populære farver i vores køkkensortiment:

Hver farve har sin egen charme og stilistiske fordele og ikke mindst udtryk. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken farve der ville passe godt til dit køkken, så lad os endelig hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at vejlede vores kunder om farver til køkkenet.

Kig ind og bliv inspireret

Hos AUBO har vi forhandlere i hele Danmark, og står klar til at byde dig på køkkeninspiration ad libitum. Lads os sammen udvælge præcis den brune farve, som er rigtig for dig og din køkkendrøm. Mulighederne er mange, men vi hjælper dig fra a-z og tegner og regner ganske gratis og uforpligtende, så du hurtigt får noget konkret at forholde dig til. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Brun køkkeninspiration

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os