Del betalingen op med finansiering fra Santander Consumer Bank
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Få gratis starthjælp

 • Indledende møde i butikken vedr. ønsker og behov
 • Gratis opmåling (eller kontrolmåling af egne mål)
 • Udarbejdning af 3D farvetegninger/fremvisning i virtual reality
 • Kreativt indretningsforslag
 • Alt sammen helt uforpligtende

Udfyld blot formularen med dine oplysninger og ønsker til mødetidspunkt. Vi kan desværre ikke garantere, at vi kan imødekomme præcis det ønskede tidspunkt, og du vil derfor efterfølgende blive kontaktet af en køkkenkonsulent for endelig aftale.

Ønsker du at booke starthjælp inden for de nærmeste to arbejdsdage – kontakt da din lokale forhandler direkte pr. telefon.

 

  Vedhæft evt. billeder/tegninger/mål

  Når du udfylder formularen ovenfor, accepterer du at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her

  Overvejer du at købe nyt køkken?

  Gør brug af vores gratis starthjælp.

  Udfyld formularen øverst og bliv kontaktet af en forhandler tæt på dig for bekræftelse af dato og tidspunkt for det første indledende møde i butikken. Ved det første møde i butikken starter vi med at snakke om dine ønsker og behov samt gennemgå vores udvalg, hvorefter der tilbydes opmåling/kontrolmåling samt udarbejdelse af indretningsforslag. Starthjælpen er gratis og samtidig helt uforpligtende.

  Er du allerede så langt i processen, at du enten selv har taget mål og lavet forslag til indretning, eller har modtaget tilbud fra et konkurrerende køkkenmærke, er du stadig velkommen til at bruge vores service. AUBO tilbyder, helt uden beregning, at gennemgå dit eget indretningsforslag/dit tilbud fra et konkurrerende køkkenmærke. Så kan vi jo gennemgå om det er den optimale løsning, du har lavet eller fået tilbudt, og ikke mindst om prisen er optimal. Måske kan vi tilbyde en bedre pris – og så sparer du penge. Du har altså intet at tabe, men måske er der penge at spare og en bedre løsning at vinde

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Vejledning & Inspiration

  Nysgerrig efter mere?

  VESTJYSK ORDENTLIGHED
  Brug for hjælp?

  Har du brug for hjælp?

  Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

  Chat med os