Få tilsendt gratis inspirationskataloger
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Sense

Sense

Ikke til at sætte
en finger på

Køkkenerne i Sense-serien har det med at stjæle opmærksomheden.

Ikke alene på grund af deres eksklusive design og det moderne udtryk. Heller ikke kun fordi Sense fås i nogle pænt frække farver, der udstråler både stil og mod. Eller fordi de fløjlsbløde fronter er mere end svære at sætte en finger på takket være den særlige overfladebehandling. Måske er det i virkeligheden bare lidt af det hele, der har bragt Sense til tops på køkkenkendernes bestsellerliste.

Detaljer om Sense

Sense er på kort tid blevet et af vores mest solgte køkkener. Og det kan vi godt forstå. Adskillige køkkenkendere er nemlig faldet pladask for den fløjlsbløde og supermatte overflade i malet melamin. En overflade, der ud over at give køkkenet et helt igennem eksklusivt udtryk, også udmærker sig ved at spare dig for hele tiden at skulle tørre overfladerne af for fedtede fingre. Både fingeraftryk og snavs har nemlig svære vilkår på den gummiagtige belægning.

Se Ida Juuls Sense Sort køkken

 

Oplev Sense hos vores forhandlere. Og mærk selv efter.

Prisen på Sense er også svær at sætte en finger på. Med den her model får du nemlig høj kvalitet for pengene og farver, der holder år efter år.

Selv miljøet vil nikke anerkendende til dit valg. Som de fleste af AUBOs køkkener lever Sense-serien nemlig op til verdens ældste miljømærkning, BREEAM.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Find forhandler

Sense fås i 8 forskellige farver

Du kan opnå et moderne og farverigt køkken- eller badudtryk ved at vælge en af vores 8 flotte Sense farver.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Sense fronten består af 16 mm MDF plade, som er UV malet. UV malede melaminbelagte fronter har en glat slidstærk overflade, som er farvestabil og som desuden er modstandsdygtig overfor fingeraftryk.

aubo sense overflade
Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Sense

AUBO SENSE

Oplev AUBO SENSE

AUBO SENSE

En KENDER til tjeneste

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.