Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Unik

Unik

Man skal ikke skue køkkenet på prisen

Som køkkenkendere forstår vores kunder bedre end de fleste, at det ikke altid er prisen, der bestemmer det arkitektoniske udtryk. Tag nu bare UNIK-serien. Enkelhed. Rene linjer. Silkebløde overflader. Og samtidig til en pris, der giver dig utrolig meget køkken for pengene.

UNIK er det synlige bevis på, at det godt kan lade sig gøre at skabe et fedt køkken uden at bruge en mindre formue. Elementerne er beklædt med slidstærkt melamin, der tilfører fronterne et silkeblødt og tiltalende udtryk. Et udtryk, der ligner en million uden at koste det.

Skab et UNIKT udtryk

UNIK fås i 1 hvid og 2 grå nuancer. Kombineret med den helt rigtige bordplade og de helt rigtige greb giver det frit spil for dine køkkendrømme. Uanset hvilken slags bolig det skal forvandle til noget personligt. Noget unikt.

Skab et arkitektonisk rent look i kombination med vores store og alsidige udvalg af greb i forskellige materialer, farver, former og placeringer på fronten.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Find forhandler

Unik fås i 3 forskellige farver

Unik serien fås i hvid og to grå nuancer - Arktis grå (lys) og Onyx grå (mørk).

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Unik fronten består af en 16 mm. MDF plade belagt med melamin, som er en hærdeplast, der ofte anvendes til køkkenudstyr. Ved at anvende melaminen på MDF øges overfladestyrken væsentlig. Melaminbelagte fronter har en glat og slidstærk overflade. Melaminfarven vil bevare farven over tid.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Unik

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED