Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Modena

Modena

Her er selv prisen uden dikkedarer

Modena er den ultimative bestseller fra AUBO. Og selvom vores designere skabte serien for næsten tyve år siden, bliver de rene, glatte overflader uden dikkedarer bare ved med at tiltale køkkenkendere i alle typer byggeri.

Det arkitektonisk stramme udtryk med de glatte fronter og fasede kanter inviterer samtidig til at udforske de kreative muligheder for at skubbe stilen i forskellige retninger gennem valget af farver, greb, bordplade og vask. Hvad farverne angår, kan du vælge fra hele paletten af spændende trendfarver. Eller helt enkelt gå med stilfarven over dem alle: Hvid. Fik vi nævnt, at Modena også er blevet en bestseller på grund af prisen?

Detaljer om Modena

Urban style, villa og vovhund, moderne rækkehus, herskabslejlighed eller noget helt femte. Med Modena-seriens rene overflader kan du give dit nye køkken præcis den rolle, du ønsker. Fremtrædende. Fræk. Tilbagelænet. Underspillet. Med 14 farver på paletten og et omfattende udvalg af greb og bordplader er mulighederne nærmest endeløse – og valget helt igennem dit.

Hvid er standard og stadig mange køkkenkenderes foretrukne udtryk. Foretrækker du omvendt lidt mere kulør på fronterne, kan du for et beskedent tillæg vælge frit mellem de 14 trendfarver.

Uanset dit valg af farve kan du glæde dig over Modena-elementernes fasede kanter og den rengøringsvenlige beklædning med perlestruktureret folie. Rent, enkelt og uden dikkedarer.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

 

Find forhandler

Modena fås i 14 forskellige farver

Du kan, mod et tillæg, opnå et mere modigt udtryk ved at vælge en af vores 14 trendfarver i stedet for standardfarven. Samtidig kan du tilføre præcis det touch af modernisme, du ønsker, ved at tænke alternativt i valget af bordplade og greb.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Modena fronten består af en 18 mm MDF plade beklædt med folie. Fronter belagt med folie har en modstandsdygtig overflade og har ingen limfuger på forsiden.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Modena

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED