Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Skagerak

Skagerak

Rustik charme
helt ind i sjælen

Kender du fornemmelsen af at træde ind i et rum og med det samme mærke, at her kan du lide at være? At rummet indgyder den der helt særlige oplevelse af at høre til. Af at være hjemme. Præcis den følelse er selve indbegrebet af Skagerak-serien fra AUBO.

Rustikt, hyggeligt, charmerende. Og i en kvalitet, der sikrer, at dit nye køkken ser nøjagtig lige så godt ud, når det om tyve år er blevet til dit gamle køkken. Til den tid vil det til gengæld have sat sig – i din sjæl.

Detaljer om Skagerak

Lågerne i Skagerak-serien er fremstillet i naturens egne materialer med rammer i massivt asketræ og en elegant finérfyldning i minimalistisk profil. Køkkenet leveres som udgangspunkt i hvidmalet, hvor det er som skabt til en idyllisk bondehusstil med masser af charmerende og sjælfulde detaljer.

Du kan også opnå et mere modigt køkkenudtryk ved at vælge en af vores 14 trendfarver i stedet for hvid. Samtidig kan du tilføre præcis det touch af modernisme, du ønsker, ved at tænke alternativt i valget af bordplade og greb. Vores køkkenkonsulenter er altid klar med inspiration og råd.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Find forhandler

Skagerak fås i 14 forskellige farver

Du kan, mod et tillæg, opnå et mere modigt udtryk ved at vælge en af vores 14 trendfarver i stedet for standardfarven. Samtidig kan du tilføre præcis det touch af modernisme, du ønsker, ved at tænke alternativt i valget af bordplade og greb.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Skagerak fronten består af en 20 mm ramme i ask m/6 mm ask-fineret fyldning. Lågen er matmalet og har træstruktur.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Skagerak

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED