Få tilsendt gratis inspirationskataloger
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Venezia

Venezia

KVALITET FRA ØVERSTE KØKKENHYLDE

Nogle køkkener har med årene opnået en popularitet og en status, der gør dem fortjent til at blive kaldt klassikere. Og så er der de køkkener, der har indtaget en plads endnu højere op på designhimmelen. Deroppe, hvor vi finder de mest lysende stjerner. De ægte køkkenikoner. Verdensklassen.

Sådan et køkken er Venezia. Med sine stramme linjer og en knivskarp symmetri har de nærmest majestætiske flader og de integrerede gribelister for længst gjort designet til en absolut bestseller hos nordiske køkkenkendere. Et køkken, der i hele sit udtryk indtager rummet og spreder en aura af orden, overskud og høj klasse.

DETALJER OM VENEZIA

Det er de færreste køkkendesigns, der åbner for så mange kreative muligheder og vidt forskellige udtryk som Venezia. For selvom de integrerede gribelister er helt centrale for både designet og funktionen, kan du stadig slippe dine køkkendrømme fri med et utal af forskellige overflader, farver, kontraster og kanter.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Find forhandler

Venezia fås i 38 forskellige farver

Venezia fås i fire forskellige typer: hvid folie, malet, hvid m/sort gribeliste og med gribeliste/kanter i træ med overflade i laminat/fenix. Hertil kommer muligheden for et væld af farver og på laminat/fenix overfladerne kan man vælge forskellige træsorter til gribeliste/kanter på fronterne. Kombinationsmulighederne er næsten uendelige.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Venezia fronten består af en 22 mm spånplade, som enten matlakeres eller beklædes med folie eller laminat.

AUBO sammenkobler fronter til både vaskeskab og integreret opvaskemaskine, så de elegante linjer fra skuffeskabene kan opretholdes i hele køkkenet.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Venezia

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.