Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Toscana

Toscana

Sådan ligger støvlelandet

Toscana regnes med god grund for Italiens smukkeste region med sine bølgende marker, okkerfarvede vingårde og charmerende landsbyer, hvor gader og torve emmer af en himmelsk duftsymfoni fra det italienske køkken. Det er da også nemt at lade sig henføre til den landlige idyl, når man befinder sig i et Toscana-køkken fra AUBO.

Karakteristisk med sine klassiske fyldningsfronter, der ud over landlig romantik tilfører en snert af herskabelig elegance. Og som du kan give en ekstra dimension af hjemlig hygge ved at tilsætte vitrineskabe. Toscana-serien er kort sagt et smagfuldt møde mellem syd og nord. Et italiensk landkøkken med en dansk sjæl. Ciao bella!

Detaljer om Toscana

Toscana-serien er danskernes foretrukne fyldningsfront. Først og fremmest på grund af fronternes klassiske udtryk, der på en og samme tid tilfører køkkenet en tilbagelænet landlighed og en herskabelig elegance. Og selvom serien oprindeligt blev designet som landkøkken, har danske køkkenkendere for længst taget det til sig i al slags byggeri, lige fra den herskabelige patriciervilla til det mest moderne og arkitektonisk stramme hjem.

Designet kan yderligere sofistikeres ved at mikse rene fyldningsfronter og vitrinefronter med glas og sprosser.

Er du til andet og mere end den klassiske hvide front, fås Toscana i samtlige 14 trendfarver fra AUBO. Prøv selv at lege med farvepaletten på aubo.dk/design-dit-koekken, og se, hvordan fyldningslågerne får helt nye udtryk i en af de flotte trendfarver.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

 

Find forhandler

Toscana fås i 14 forskellige farver

Du kan, mod et tillæg, opnå et mere modigt udtryk ved at vælge en af vores 14 trendfarver i stedet for standardfarven. Samtidig kan du tilføre præcis det touch af modernisme, du ønsker, ved at tænke alternativt i valget af bordplade og greb.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Toscana fronten består af en 18 mm MDF plade med udfræsning, som er beklædt med folie. Fronter belagt med folie har en modstandsdygtig overflade og har ingen limfuger på forsiden.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Toscana

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED