Køkken
Bad
Rum
Bryggers
Garderobe
Om AUBO

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenfarver

Selv om de fleste danskere historisk set har sværget til det hvide køkken, er der stigende efterspørgsel efter et større farveunivers end blot hvid, når der skal investeres i nyt køkken.

Der findes masser af farvemuligheder til dit køkken – det eneste spørgsmål er, hvorvidt du er modig nok til at benytte dig af mulighederne. På flere af vores køkkenserier tilbyder AUBO frit farvevalg. Eller næsten endda, for du kan vælge mellem flere end 2000 farver, og dermed skabe et helt unikt udtryk i dit hjem.

Så om du drømmer om charmerende pasteller, romantiske nuancer eller varme jordfarver, kan du med AUBO Scalas vifte af unikke farver realisere selv de vildeste og mest kulørte køkkendrømme.

AUBO SCALA

 

Mix af forskellige farver i køkkenet

Er du til fest og farver i køkkenet, men er lidt nervøs for, hvorvidt du kan takle vildskaben, så kan en mikset løsning være netop det, du leder efter. Det virker jo langt fra så overvældende kun at have højskabsvæggen i en blå farve, i forhold til at male hele køkkenet blåt. Et mix af den hvide standard farve med kun få elementer i en stærk farve virker gennemtænkt, og stadig med et ekstra strøg af personlighed.

Bestil AUBOs katalog

 

Farver kan påvirke størrelsen på dit køkkenrum

Ikke nok med, at der kan gå mode i farver – farver kan faktisk også have en funktionel virkning. Hvor små rum ofte kræver lyse farver, for at komme til at virke større, så kan man modsat også gøre rum mindre ved at bruge mørke farver. Med de rigtige vægfarver kan dele af et rum fremhæves, mens andet, såsom den gamle radiator, kan skjules ved at male både radiator og væggen bagved i samme farvenuance.

Farver er en videnskab, med hvilke du kan udrette mirakler, og det kan i den grad betale sig at være lidt ekstra detaljeorienteret, når du skal have farvepaletten spredt ud over din bolig, da alle små farveafvigelser fra hvid er med til at få folk til at stoppe op og lade sig begejstre.

 

Farver på vægge og tilbehør

Der er som nævnt mange muligheder, når farverne skal tænkes ind i køkkenet. Er du ikke så meget til at købe køkkenfronter i stærke farver, er det trods alt nemmere blot at male en væg. Den kan nemlig hurtigt males over igen, hvis du skulle gå hen og fortryde.

Mange vælger også i kombination med det hvide rum og det hvide køkken at tilføre små detaljer i modefarver. Her kan være tale om nipsting, krukker, vaser, lamper eller måske et farvet tæppe under spisebordet. Søg masser af inspiration og vær kreativ. I dag er alt nemlig tilladt, og du kan sammensætte gamle arvestykker med stilren minimalisme og så endda slippe godt afsted med det.

 

Få et køkken i lige præcis de farver du gerne vil have

Vi arbejder hele tiden på at skabe de flotteste og mest funktionelle køkkener. Derfor har vi samlet køkkener i alle tænkelige farver.

Vi tør godt lægge hovedet på blokken og sige, at vi har farver for enhver smag. Hos os finder du således køkkener i følgende farver:

 

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Lad AUBO hjælpe dig med en farverig køkkenløsning. Hos AUBO har vi leveret tusindvis af køkkener, og da alle køkkener stort set er forskellige, har vi stor viden og erfaring med, hvad der passer godt sammen, og hvad man helst skal undgå. Søger du køkkeninspiration, så kig endelig ind til os, og vi vil hjælpe og rådgive dig på bedste vis.

Hvad enten du er på udkig efter blot nogle enkelte rosa køkkenlåger, eller udskiftning af hele køkkenet, så kan vi hjælpe dig med et godt tilbud. Intet er for småt og intet er for stort, det skal bare passe til dig.

Er det et helt nyt køkken, du er på udkig efter, tegner vi gerne et gratis og uforpligtende indretningsforslag, og som en ekstra gimmick, kan du få lov til at tage en virtuel gåtur i dit nye køkken, allerede inden du har sat det i ordre. Virtual reality er eminent til at tjekke om de valgte farver passer godt til hinanden, eller om der skal laves lidt korrektioner inden ordreafgivelse.

Vil du være sikker på, at vi har afsat god tid til dig, når du kommer i butikken, så book et uforpligtende møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

 

Bliv inspireret af farver

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os