Topmoderne. Bundsolid. Og pæredansk.
S-0500-N
S-0502-Y
S-2002-Y50R
S-2500-N
S-4000-N
S-4500-N
S-6500-N
S-7005-G80Y
S-7005-B80G
S-7010-R90B
S-7020-Y80R
S-8502-R
S-7500-N
S-9500-N
Modellen fåes i 14 farver
Siena Mat Hvid Køkken

Cool klassiker med skøn overflade

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men ude hos vores forhandlere, er det denne delikate soft-matte overflade, der trækker flest kunder til, for lige at få lov til at stryge hånden over. Takket være sin smudsafvisende finish kan Siena Mat Hvid endda tåle det.

Denne design-model lyser op, og passer ind med alle stilarter til alle tider. Pangfarver eller jordfarver. Designklassikere, avantgarde eller mormorklassikere.
Anything goes!

Et køkken, der kan fornys fuldstændig med en smule nyt tilbehør.

Inspirationen har vi hentet i Italien, og de rengøringsvenlige overflader er lakeret med det særdeles slidstærke polyerurethanlak.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

 

Siena Mat Hvid Køkken fås i 14 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver i Trend Malet til dig. Brug farverne alene eller i et mix, og skab dit helt eget unikke køkkendesign.

Se materialer og tilbehør

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os