SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken
Sense Sort
Sense Onyx
Sense Arktis
Sense Rød
Sense Hvid
Modellen fåes i 5 farver
Sense Festival Køkken

Beundringsværdigt & dramatisk køkken

Er du til pangfarver – så er vores røde Sense Festival indbegrebet af mod. Et Sense Festival køkken i rødt kræver nemlig opmærksomhed, og vil beundres. Med en stilig form for drama, kan dette røde køkken skabe en fantastisk stemning i hjemmet, så vil du være alt andet end neutral, er det røde køkken et godt valg for dig.

Sense Festival køkkenet er ikke kun smukt design. Stryger du hånden henover, vil du med det samme mærke følelsen af blød silke, og denne blødhed kombineret med de høje modstands- og antifingeraftryksegenskaber kan næsten kun være opskriften på det perfekte køkken.


Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

 

Sense Festival Køkken fås i 5 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver i Sense Festival til dig. Sense Festival har en silkeblød overflade, og har samtidig høje modstands- og antifingeraftryksegenskaber. Foruden de viste farver kan Sense Festival fås med 8 forskellige kantdesigns: Hvid, Arktis, Onyx, Sort, Rød, Yellowstone Eg, Gladstone Eg og Melinga Sort.

Se materialer og tilbehør

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os