Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Gråt køkken

Hele vejen ned gennem Europa har det grå køkken længe været eftertragtet. Forståeligt nok, da et gråt køkken er knap så ferskt som det hvide køkken og knap så sart som det sorte.

En varm farve

Størstedelen af os danskere vælger det hvide køkken, når den hjemlige banegård skal opgraderes. For mange bliver den hvide farve dog for fersk og steril, hvorfor et eftertragtet alternativ er det grå køkken, der udstråler mere varme og hygge end det kolde hvide køkken. Trenden som ellers i mange år har peget på både sort og hvid som de store vindere indenfor farver til køkkener, har givet plads til dette hjertevarme grå alternativ, som også kan ses som et godt kompromis lige midt imellem.

Bestil AUBOs katalog

Masser af muligheder

Et gråt køkken findes i mange stilarter. Populært er for eksempel det grå landkøkken, som med stor succes kan kombineres med en bordplade i massivtræ eller lys kompositsten. Ønsker du et mere moderne udtryk kan en glat grå låge bruges. Her tilbyder AUBO f.eks. det grå Napoli Festival Fenix køkken, som ved hjælp af nanoteknologi er afvisende overfor snavs og fedtede fingre.

Mange af AUBOs modeller kan farves i vores TREND farvepalette, der indeholder både lyse og mørke variationer af den grå farve. Altså giver AUBO dig mange muligheder for at få et gråt køkken i præcis den stil, du ønsker dig.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi finde et gråt køkken, der passer lige til dig.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os