Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Terna

Terna

Følelsen af snedkerkøkken

Med nyheden Terna får du træets eftertragtede glød og snedkerkøkkenets fingertappede udtryk. Du får også større designfrihed — og mindre pris.

Træ har alle dage talt til køkkenkendere med dets smukke årer og varme glød. Samtidig er der noget særligt ved de karakteristiske, fingertappede samlinger, som tilfører køkkenet noget sofistikeret. En umiskendelig følelse af kvalitet og eksklusivt snedkerhåndværk, men også dyrt.

Ægte eg. Bare tyndere

Som den første køkkenproducent i Danmark har AUBO introduceret et prisvenligt alternativ til massive træskuffer med fingertappede samlinger. Serien hedder Terna og er kendetegnet ved, at skuffefronterne er beklædt med tyndtskåret finér af det fineste egetræ og derefter matlakeret.

De smukke fingertapninger på Terna-fronterne er skabt som et æstetisk snedkerudtryk ved at kombinere to forskellige udskæringer af egetræsfinér.

Smuk at se på. Nem at holde

Egetræsfinéren på Terna-fronterne er overfladebehandlet med en mat lak. Det er med til at understrege skuffefronternes eksklusive snedkerudtryk. Samtidig gør lakken det let at holde fronterne fri for fingeraftryk og snavs.

Et godt køkkenmiks

Køkkentrenden går lige nu i retning af at mikse forskellige materialer og farver for at skabe nye, personlige udtryk. Du kan derfor roligt kombinere dine Terna-skuffer i køkkenets underskabe med højskabe, overskabe, en køkken-ø eller enkelte underskabe fra en anden AUBO-serie.

På billederne er Terna-modulerne mikset med elementer fra Sense-serien i den helt nye farve, Varm Grå.

Stor designfrihed

En finérbeklædt spånplade giver præcis samme naturlige udtryk og individualitet som et tilsvarende produkt i massivtræ. Du får flere muligheder for design og indretning af dine undermoduler i køkkenet. Terna-serien har to skuffefronter i et modul, hvormed du opnår et roligt og harmonisk udtryk.

Køkkenkonsulenterne hos din lokale AUBO-forhandler kan fortælle dig meget mere om de designmæssige muligheder med Terna.

Bemærk:

AUBOs model TERNA er et unikt produkt, fremstillet med stor håndværksmæssig omhyggelighed af forskellige naturmaterialer.

Alle naturmaterialer er unikke, hvilket på model TERNA opleves som en vis variation i farver samt i placeringen af de indsatte finérbrikker.

Disse variationer skal ses som en naturlig del af TERNA produktet, og der kan på baggrund af dette ikke afgives reklamationer.

Find forhandler

Terna fås i 1 farve

Denne model fås i én farve

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Terna-fronterne er fremstillet af spånplader beklædt med egetræsfinér på alle flader og med massive egetræskanter. På fronten er skabt et fingertappet udtryk i siderne ved at indlægge finérstykker i endetræs-finér. Terna-fronterne er til sidst overfladebehandlet med en mat lak.
Teknikken at skære og lægge finér sammen kaldes intarsia, og teknikken er anvendt til kunst og udsmykning lige siden renæssancen.

Bemærk:
AUBOs model TERNA er et unikt produkt, fremstillet med stor håndværksmæssig omhyggelighed af forskellige naturmaterialer.

Alle naturmaterialer er unikke, hvilket på model TERNA opleves som en vis variation i farver samt i placeringen af de indsatte finérbrikker.

Disse variationer skal ses som en naturlig del af TERNA produktet, og der kan på baggrund af dette ikke afgives reklamationer.

Terna

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os