Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Oak Line

Oak Line

EN MASSIV
KØKKENKLASSIKER

Forbered dig på en helt ny kærlighed. Oak Line er nemlig den slags køkken, du bare forelsker dig i. Ved første blik. Og ved første blide berøring.

Du vil i øvrigt langt fra være den første. Med sit ikoniske udtryk formet af de karakteristiske lamelfronter med massive egetræsstave har Oak Line forført kræsne køkkenkendere gennem årtier. Mennesker med en urokkelig kærlighed til det nordiske, det naturlige og det ægte. Til det varme og organiske. Og til det arkitektonisk stramme og minimalistiske. Klassisk og stadig lige relevant.

 

Priseksempler på Oak Line

 

DETALJER OM OAK LINE

Oak Line repræsenterer de fineste traditioner inden for dansk køkkendesign med de ikoniske lamelfronter skabt af massive egetræsstave. Det sikrer, at dit nye køkken holder på formerne i årevis og blot lader sig ælde med ynde, i takt med at lys og luft helt naturligt skaber en blid forandring af overfladerne over tid.

 

Oak Line til badeværelset

 

Alle detaljer ved Oak Line ikke alene udstråler kvalitet. Det er kvalitet. Fra den smukke bearbejdning til den kompromisløse funktion og den nemme vedligeholdelse, der gør det daglige liv med Oak Line til lidt af en drøm. Bare vågen.

Oak Line fås i fire forskellige farvetoner: Nature, Latte, Coffee og Black.

Spørg endelig vores forhandlere om flere detaljer.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Find forhandler

Oak Line fås i 4 forskellige farver

Du kan opnå et moderne og naturligt køkken- og badudtryk når du vælger en af vores Oak Line fronter. Oak Line findes i fire forskellige farver.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Oak Line fronten består af 18-19 mm massive stave i overfineret eg med integreret gribekant i listerne. Der er træstruktur med vandret åreretning. Bagsiden består af en 16 mm. sort bagplade. Fronterne er behandlet med matlak.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Oak Line

AUBO OAK LINE

En KENDER til tjeneste

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED