Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Black Oak

Black Oak

Sort er stadig
det nye sort

Et sort køkken kræver mod. Derfor vælges model Black Oak også først og fremmest af køkkenkendere, der ved, hvordan sorte elementer syner mindre og iscenesætter køkkenet på en ganske særlig måde.

Med et udtryk, der oser af overskud, stil og elegance. Og som møder enhver indsigelse om fedtede fingre på sorte flader med et selvbevidst skuldertræk. Med Black Oak får du fronter i sortbejdset og lakeret finér, der lader den varme ægthed fra træets åretegninger nå helt ud i rummet. Black Oak er derfor som skabt til at indgå i en kombination med model Oak Line Blacks lamelfronter i massive træstave.

Detaljer om Black Oak

Black Oak bringer kontrasterne ind i dit hjem. For ganske vist er fronterne udført i sortbejdset egefinér, men kombinerer du dem med Oak Line Black lamelfronter i massive træstave, kan du skabe et næsten magisk spil mellem lys og skygge.

Find forhandler

Black Oak fås i 1 farve

Denne model fås i én farve

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Black Oak fronten består af en 18 mm spånplade, hvor begge sider er i sort bejdset egefinér, som er lakeret. Fronten har træstruktur med vandret årestruktur.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Black Oak

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED